Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy meghalt a babám, amikor tudom, hogy így el fog hagyni?
nagyon sajnálom, hogy elvesztetted a babád.
de ő nem segített volna a helyzeten. az csak egy ürügy, szerintem... hiszen már ott van neki egy másik nő!
Tudod,aki csak a gyerek miatt lett volna veled,azért őszintén nem kár...ugyanis egy gyerek nem fogja rendbe hozni ami egyszer már szétesett...maximum ideig óráig...sajnállak,de örülj hogy így történt..legalább semmi sem köt téged egy olyanhoz aki nem akar tőled semmit,csak beleegyezett a gyerekbe...ez azért kicsit felelősségteljesebb döntés nem annyi hogy najó,legyen,ha a karod....majd csak lesz vele valami..nem egy új bútordarab lett volna stb
Nem kellett volna teherbe esni egy ilyen embertől..komolyan..semmi tartásod sincs?Ha meg mást szeret akkor meg mit erőlködsz?Sosem szeretett igazán..pláne ha csak gyerekkel tudja rendbe hozni,mert más szerepben nem is kíváncsi rád..
5-ös válaszolóval tökéletesen egyetértek. a többiek pedig egy kicsit légyszi, légyszi, gondolkodjanak! a baba NEM MEGOLDÁS a rossz párkapcsolatra. lesz egy gyerek? örülünk, tökjó. de csak akkor, ha minden rendben van köztünk, akkor jöjjön, mert egy rossz kapcsolatba nem szabad szülni.
nem és nem, mert... na de ezt már leírta az ötös válaszoló... ráadásul a srácnak másik nője is van? hát ez meg mi? hogy képzeli? és még téged hiteget? na neeeee!
Oszintén sajnálom ami veled tortent. De fel a fejjel, majd az ido begyogyitja a sebeket és lesznek majd megy gyerekeid, de MÁS FÉRFITOL!!! Minek neked ilyen pasi, aki csak azért mondta, hogy probáljatok rendbehozni a dolgokat mivel teherbe estel? Viszont egy ido mulva ugy is ott hagyott volna, szerintem...
L, 22
Szia!
Mi történt azóta? Elmondtad neki? Hogyan fogadta?
Nagyon szorítok érted, hogy minden rendben legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!