Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Felek bevallani a baratomnak,...

Felek bevallani a baratomnak, hogy meg szuz vagyok. Hogyan valjam be neki az igazat?

Figyelt kérdés
Friss a dolog koztunk, volt mar szo arrol, hogy milyen jo lenne ha egyutt toltenenk az ejszakat. A srac azthiszi h voltam mar fiuval. Hogyan mondjam el neki azt hogy meg szuz vagyok? nem akarom elvesziteni

2013. júl. 10. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
"Még szűz vagyok"
2013. júl. 10. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolja hogy voltál már fiúval?
2013. júl. 10. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
mit kell ezen bonyolítani?
2013. júl. 10. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
majd úgy is kiderül.. :) és akkor megmondod h hupsz.. :)
 5/10 TOMAtm ***** válasza:
100%
ha ezen múlik nála a dolog akkor azt már megb*szta a kutya...ha szeret úgy is szeret meg így is.
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondtd h már nem vagy az, akkor sem lesz nagy baj ha még most elmodod neki h nem vagy az! :)
2013. júl. 10. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne bonyolítsd,mond meg neki,hogy neked Ő lesz az első és vigyázzon rád.Szerintem örülni fog neki.
2013. júl. 10. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem miért először hazudsz neki és utána jössz ide sírni, hogy hogyan mássz ki belőle. Megmondod, hogy bocsi, átbasztalak, még szűz vagyok. Aztán vagy el fogadja vagy nem. De jó eséllyel a trófea motiválja annyira, hogy nem csinál ügyet belőle. Legalábbis most még
2013. júl. 10. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, én meg tudom érteni a kérdezőt. Őszintén szólva én is szűz vagyok, mondjuk ha kérdezik, akkor be is vallom, de ha jönne egy srác, akit igazán "meg akarnék szerezni", akkor lehet, hogy én se merném bevallani először, mert manapság ez sokszor "szégyen", nem pedig egy tök normális dolog sajnos (legalábbis sokaknak). (Mondjuk az meg egy másik dolog, hogy aki ezt szégyennek tartja a másikban, azzal nem is igen kéne foglalkozni.)

Szóval szerintem, Kérdező, egyszerűen mondd meg Neki az igazat, hogy még nem voltál fiúval, Ő lenne számodra az első, és mondd el azt is őszintén, hogy miért hazudtál Neki a legelején. Szerintem meg fogja érteni, ha normális. Ha meg emiatt elhagyna, akkor hagyd a fenébe, meg se érdemel Téged, mert Téged is csak egy skalpnak tekintett!

Sok sikert/bátorságot!! ;)

2013. júl. 10. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Na, történt azóta valami, Kérdező? Nagyon kíváncsi vagyok, mindenképp írd majd le, ha vannak fejlemények, hogy elmondtad-e, hogyan reagált a barátod, stb.! :)

(#9 voltam)

2013. júl. 12. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!