Felek bevallani a baratomnak, hogy meg szuz vagyok. Hogyan valjam be neki az igazat?
Nem, én meg tudom érteni a kérdezőt. Őszintén szólva én is szűz vagyok, mondjuk ha kérdezik, akkor be is vallom, de ha jönne egy srác, akit igazán "meg akarnék szerezni", akkor lehet, hogy én se merném bevallani először, mert manapság ez sokszor "szégyen", nem pedig egy tök normális dolog sajnos (legalábbis sokaknak). (Mondjuk az meg egy másik dolog, hogy aki ezt szégyennek tartja a másikban, azzal nem is igen kéne foglalkozni.)
Szóval szerintem, Kérdező, egyszerűen mondd meg Neki az igazat, hogy még nem voltál fiúval, Ő lenne számodra az első, és mondd el azt is őszintén, hogy miért hazudtál Neki a legelején. Szerintem meg fogja érteni, ha normális. Ha meg emiatt elhagyna, akkor hagyd a fenébe, meg se érdemel Téged, mert Téged is csak egy skalpnak tekintett!
Sok sikert/bátorságot!! ;)
Na, történt azóta valami, Kérdező? Nagyon kíváncsi vagyok, mindenképp írd majd le, ha vannak fejlemények, hogy elmondtad-e, hogyan reagált a barátod, stb.! :)
(#9 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!