Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátomnak, hogy a baba, amit várok, nem az övé?

Figyelt kérdés
A barátommal elég húzós időket élünk meg kb. már 3 hónapja. Ott kezdődött a dolog, hogy nője volt, ráadásul nem is egyszeri alkalommal, hanem hetekig tartott a viszonyuk. Ezt követően én teljesen kiborultam és sajnos én is megcsaltam, én egyszeri alkalommal. Tudom, hogy az alkalmak száma nem számít, hiszen ugyanúgy megcsalás mindkettő, azonban én semmilyen érzelmet nem fűzök a sráchoz, viszont a nő és közötte voltak dolgok azért... A lényeg, hogy kiderült, hogy babát várok. Megbeszéltük, hogy még mindig szeretjük egymást és, hogy mindketten hibáztunk, de rendbehozzuk a dolgokat a szerelmünk és a baba miatt. Ma voltam először orvosnál, aki megállapította a terhességem idejét. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem lehet a barátomé, mivel abban az időben, amikor szépen csalt a nőjével (én pedig már tudtam róla), hetekig nem bírtam lefeküdni vele. Most mit tegyek?! Nincsen szükségem a k**va vagy és hasonló kommentekre, a helyzet ettől sokkal bonyolultabb volt, próbáltam röviden összeszedni a tényeket.
2013. júl. 13. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
VEGYÉL BE CIÁTABLETTÁT ELŐTTE! SEGÍT A LEHELLETEDEN!
2013. júl. 13. 20:53
 2/12 LeftBehind ***** válasza:
100%
Tömören és gyorsan,készülj fel rá hogy ebből nem valószínű,hogy jól fogsz kijönni.
2013. júl. 13. 20:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, akkor a barátod azt már tudja, hogy te is voltál másvalakivel. (Más kérdés, hogy mért nem védekeztél?) Meg kell mondanod neki, hogy ez a gond, jobb esetben segít neked a döntésben, hogy mit tegyél.
2013. júl. 13. 20:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Arról tud, hogy te is megcsaltad, mert akkor biztosan ő is elgondolkodott a dolgon. Ha nem tudja akkor mondd el és azt is, hogy lehetséges, hogy nem az övé.
2013. júl. 13. 20:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ő is h*lye, te is, ráadásul még várandós is maradtál... hát gratulálok hozzátok.

Mellesleg mi ezen a bonyolult? Ha félrek*r, akkor nem viszont csalom (értelmi szint ugyanaz), hanem kihajítom a f*nébe.

2013. júl. 13. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát mindketten hülyék voltatok, csak te nagyobb... mindegy ki mit kivel hányszor csalt.... nem az ő gyereke. És ha magamból indulok ki.... hát tippelhetsz egyet hogy döntenék.
2013. júl. 13. 20:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Cifra helyzet az biztos.

Hanyadik héten vagy egyébként?

Mert CSAK a 12. heti ultrahangon lehet pontosan megmondani, hogy ténylegesen mikor fogant az a gyerek!

Addig az orvos is csak tippel.

2013. júl. 13. 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem is várd meg, mire biztosan kiderül a fogantatás időpontja.
2013. júl. 13. 21:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne személyesen, mert nem tudod hogyan reagál.
2013. júl. 13. 21:26
 10/12 PéterPálka ***** válasza:
0%

Lehet, hogy nem kellene megmondani neki, hogy nem az övé.

Valószínű, hogy sejti, hiszen Ő is tudja, hogy mikor volt veled. Ha Ő nem feszegeti, akkor tartsd magadban. Később ha a gyerek már 1-2 éves lesz, és szeretni fogja, könnyebben elfogadja, ha kiderül.

Végül is megbeszéltétek, hogy megbocsájtjátok egymásnak a dolgot. Ebbe talán beleérthető az is, hogy elfogadja, hogy nem az övé a gyerek.

2013. júl. 14. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!