Elmondjam a barátomnak, hogy terhes vagyok, ha tudom, hogy mit mondana rá?
Figyelt kérdés
Elég bonyolult a kapcsolatunk (anyagi-és korkülönbség,titokban vagyunk együtt,stb) és biztos vagyok abban,hogy ő nem akarja a babát.2013. márc. 8. 17:03
1/7 anonim válasza:
Igen. Joga van tudni róla. Az csak egy biológiai tény, hogy a te testedben van. De az ő gyereke is. A minimum, hogy tud róla! Akármilyen is a kapcsolatotok!
2/7 anonim válasza:
Igen. Joga van tudni. Nem állhatsz oda elé 12 hetesen ( vagy még később), hogy " apa leszel, ez van". Ha mégis, ne csodálkozz, ha egyedül maradsz
Nem szabad kész tények elé állítani. Nem jársz jól.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom megtartani a babát.
2013. márc. 8. 17:28
4/7 anonim válasza:
Akkor is joga van tudni róla, ha nem tartod meg. A lényeg, hogy az ő gyereke is, nem csak a tiéd. És bár sokat nem tehet, ha te nem akarod megtartani, azért egy rövid beszélgetést megérne a közös gyereketek élete, nem? Annyira minimum ez az egész, hogy nem is értem, hogy merült fel, hogy nem mondod el neki.
6/7 anonim válasza:
Hát szerintem is mondd el neki. Biztosan görcsölsz is emiatt, hiszen feltetted itt a kérdést... Beszéljétek meg, egyrészt meg is könnyebbülsz és hát én is egyetértek az előttem szólókkal, hogy bizony joga van hozzá, hogy tudjon róla, még akkor is, ha nem szeretnéd megtartani, hiszen ketten kellettetek hozzá!
7/7 anonim válasza:
Ha ö sem akarná és te sem akkor miért ne mondanád el neki? Miért kellene neked egyedül kifizetni, bizottság elé menni, végigszenvedni az egész procedúrát? Legalább támogatna... Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!