Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Szerintetek...

Lehetek terhes? Szerintetek nem történthetett baj, vagy vegyek a bizt. Kedvéért 72 órás tabit? és kiadják 18 éven aluliaknak, vagy a barátomnak? (20 éves)

Figyelt kérdés
Tegnap este a barátommal próbálkoztunk a szexszel.Nagyon fájt nekem úgyhogy nem nyomta be teljesen,csak óvatosan mozogtunk mert ha kicsit beljebb ment akkor már fájt..Ettől a mozgástól neki elment,és szólt hogy elfog menni,csak nem reagáltam rögtön úgyhogy talán kicsit későn vettük ki.Aztmondta mire kivette,már a kezébe ment...És nem tudja hogy előtte nem e jöhetett belém egy kicsi.Kérdeztem hogy amikor kivette már úgy vette ki hogy folyt,vagy amikor kivette akkor jött csak?aztmondta erre hogy pont akkor jött amikor kivette tehát előtte nem hiszi hogy jött.De mégis félek hogy esetleg belém is jöhetett egy kicsi,szóval nem tudom mit csináljak,mert nem akarok terhes lenni.16 éves vagyok anyának nem merek szólni semmit,tudom én/mi vagyunk a hibásak hogy nem védekeztünk de mostmár nem tudom visszafordítani az időt!szerintetek nem történthetett baj,vagy vegyek a bizt.kedvéért 72 órás tabit?és kiadják 18 éven aluliaknak,vagy a barátomnak?(20 éves)Komoly válaszokat kérnék,köszi!
2010. ápr. 4. 16:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%
Simán lehetsz terhes, úgyhogy ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor irány a nőgyógyász. Nem tudom, hogy kiadják-e 18 éven aluliaknak meg azt sem, hogy egyáltalán ilyenkor találsz-e valahol olyan nőgyógyászt, aki egyáltalán foglalkozna veled. :-(
2010. ápr. 4. 16:27
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
Mikor volt meg utoljára?
2010. ápr. 4. 16:27
 3/14 anonim ***** válasza:
23%
Nehogy azt mondd kedves második, hogy vegyen terhességi tesztet mert mindjárt falnak megyek! Ugyan mi köze van a kérdéshez annak, hogy mikor volt meg utoljára? A kérdező sem hülye, csak gyerek még. Azzal ő is tisztában van szerintem, hogy ha nem jön meg a következő alkalommal, akkor baj van és teherbe esett. De most még, amíg meg lehet előzni a bajt, az esemény utáni tablettán kívül mást nem nagyon lehet ajánlani.
2010. ápr. 4. 16:33
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a másod válaszoló azért kérdeztem, mert azt akarja kiszámolni, hogy a peteérése mikorra eshet kb így mekkora a valószínűsége a teherbeesésnek..

Kérdezőnek: Igen lehetsz terhes, úgyhogy szerintem vegyél be 72 órásat. Az a gond, hogy már akár magától az előváladéktól is lehetsz. Sőt az is lehet, hogy kicsit beléd is ment a leírtak alapján..

Nézzétek meg, hogy most van e valami ügyeletes gyógyszertár és ott próbálkozzatok (nem biztos, hogy adnak, mert vényköteles) ha nem adnak, akkor irány egy nőgyógyász. És igen adnak 18 éven alulinak is.

2010. ápr. 4. 16:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Elnézést félreírtam.. a második válaszoló azért kérdezte.. nem kérdeztem..
2010. ápr. 4. 16:48
 6/14 anonim ***** válasza:
31%
Igen, sejtettem. De mivel a naptármódszer sem biztos védekezési forma (ezt a második válaszoló is tudhatja), még ha az alapján nem a termékeny napokon volt is együtt a párjával, akkor is van 10% esélye a terhességre ami szerintem elég magas ahhoz, hogy 16 évesen ezt be lehessen vállalni. 3. voltam
2010. ápr. 4. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Okulásul és a jövőre nézve:

[link]

2010. ápr. 4. 16:55
 8/14 anonim ***** válasza:

Nyilván én sem vagyok hülye, de pontosan azért kérdeztem, hogy mikor volt meg neki utoljára, amit írt a negyedik válaszoló. Nem értem, miért rám támadsz,amikor próbáltam segíteni neki! Mindannyian tudjuk, hogy a megszakításos módszer nem biztonságos, de az összes többi fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%-os biztonságot. Az egyetlen, ami biztonságos, ha nem csinálod, na bumm. Biztosan jót akartál, de légy olyan kedves, és legközelebb ne a hozzászólásomat kommentáld, ugyanis nem neked szólt, és a frusztrációdat is felesleges rajtam kiélned.

Szép napot, és kellemes ünnepeket mindenkinek.

2010. ápr. 4. 17:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj el az ügyeletre sürgősen!!, vagy ha van a közeletekben nőgyógyászati ügyeletre, mivel a tablettát csak vényre adják ki.

A tablettának előnye, hogy nagy valószínűséggel nem leszel terhes (de a 72 órás sem 100 % -os, és akkor a legbiztosabb, ha az aktust követő 24 órában beveszed).

Hátránya, hogy olyan hormonlöketet kapsz, hogy még hetekig, de lehet, hogy hónapokig szenvedni fogsz tőle.

Az ára pedig 5000 Ft körül van.

2010. ápr. 4. 20:43
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat!Utolsó: szenvedni?Miért?

Egyébként,ma telt le az 1 nap és az orvoshoz meg szégyelek elmenni,szóval a legjobb az lenne ha valaki akinek van tudna küldeni sürgősen!ha van olyan,akkor írjon azis!írjatok még és köszi az eddigieket is..

2010. ápr. 4. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!