Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Szerintetek...

Lehetek terhes? Szerintetek nem történthetett baj, vagy vegyek a bizt. Kedvéért 72 órás tabit? és kiadják 18 éven aluliaknak, vagy a barátomnak? (20 éves)

Figyelt kérdés
Tegnap este a barátommal próbálkoztunk a szexszel.Nagyon fájt nekem úgyhogy nem nyomta be teljesen,csak óvatosan mozogtunk mert ha kicsit beljebb ment akkor már fájt..Ettől a mozgástól neki elment,és szólt hogy elfog menni,csak nem reagáltam rögtön úgyhogy talán kicsit későn vettük ki.Aztmondta mire kivette,már a kezébe ment...És nem tudja hogy előtte nem e jöhetett belém egy kicsi.Kérdeztem hogy amikor kivette már úgy vette ki hogy folyt,vagy amikor kivette akkor jött csak?aztmondta erre hogy pont akkor jött amikor kivette tehát előtte nem hiszi hogy jött.De mégis félek hogy esetleg belém is jöhetett egy kicsi,szóval nem tudom mit csináljak,mert nem akarok terhes lenni.16 éves vagyok anyának nem merek szólni semmit,tudom én/mi vagyunk a hibásak hogy nem védekeztünk de mostmár nem tudom visszafordítani az időt!szerintetek nem történthetett baj,vagy vegyek a bizt.kedvéért 72 órás tabit?és kiadják 18 éven aluliaknak,vagy a barátomnak?(20 éves)Komoly válaszokat kérnék,köszi!
2010. ápr. 4. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerinted fogsz találni olyat akinek van feleslegben?ha vki kiváltja akkor gondolom be is veszi.te pedig ha hibáztál,akkor vállald a felelősséget.azt talán megértem h anyukádnak nem mered elmondani,de h az orvosnak sem!!!látom csak a dugáshoz vagy nagylány,semmi máshoz.
2010. ápr. 4. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha 16 évesen AHHOZ nem voltál elég szégyenlős, akkor orvoshoz is tudj elmenni, ha már nem védekeztetek!

2. Minél később veszed be a 72 órás tablettát, annál kisebb az esélye, hogy biztosan hat.

3. Ha nem veszed be, kétesélyes a dolog, vagy terhes lettél, vagy nem, ez kb. 6 hét múlva fog biztosan kiderülni, akkor pedig már nem lesz más esélyed, mint leányanya leszel, vagy abortuszra mész, amivel akár eltolhatod az egész életedet.

4. Abortuszra menni még kényelmetlenebb lesz!

Úgyhogy, kapd össze magad és rohanj el az ügyeletre, írasd fel, váltsd ki a gyógyszert és vedd be!

Ezt a 2 tablettát szokták felírni(vagy az egyik, vagy a másik):

[link]

[link]

Mielőtt beveszed, olvasd el figyelmesen a betegtájékoztatót!!

És legközelebb VÉDEKEZZETEK!!!! (Ha csak odateszi, akkor is!)

2010. ápr. 4. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Arról meg, hogy valaki küldjön :)

Holnap húsvét, még a posta sem jár, mire odaérne, letelne a 72 óra.

2010. ápr. 4. 21:35
 14/14 anonim ***** válasza:
minden kórház nőgyógyászati osztályán van sürgősségi fogamzásgátlás, oda bekopogsz és ennyi. Mi a fenének lennél szégyellős? Az orvosok naponta 5 ilyen esetet látnak el, pont letojják hogy ki és miért szexel felelőtlenül. Az a dolguk, hogy felírják a megfelelő gyógyszert és max ellátnak tanáccsal a jövőt illetően.
2010. ápr. 5. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!