Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha már nem merek enni, mert félek, hogy nem tetszenék a barátomnak?

Figyelt kérdés

165 centi körül voltam és 52 kiló, amikor összejöttem a barátommal. Egész vékony voltam, formás, viszont volt egy kis hasam. Duci se voltam, csak a hasam kicsit nagyobb volt. A barátom megjegyezte egy idő után, hogy van egy kis hasam, de hogy ő ezt így szereti.

Kb. 4 hónapja lelki okokból elkezdtem fogyni. A barátom közölte, hogy SOHA nem volt még ilyen lapos a hasam a kapcsolatunkban. Még az elején sem. Én ezt úgy vettem, hogy Neki így jobban tetszik. Ezek után lejött rólam még pár kiló(összesen 5), így lettem 47. A barátomon azt láttam, hogy nagyon tetszik Neki. Viszont megjegyezte egy hónapja, hogy úgy nézek ki mint az iskolánkban az egyik modell lány(aki olyan vékony, hogy szinte már kivan az összes csontja). Én erre reagáltam semmit. Megkérdeztem a barátom, hogy hogy tetszek neki jobban, és annyit mondott, hogy ahogy én jobban érzem magam.

Aztán közölte múltkor, hogy felszedhetnék 3-4 kilót...mondtam neki, hogy dehát az szinte annyi, mint amikor nagy hasam volt.Mondta hogy szerinte az jobb volt.

Viszont azóta nem merek enni. Tornázom, és szinte semmit nem merek enni. Kihagyom a reggeliket, van, hogy a vacsikat is. Nem látom magam szépnek, sőt, a testemmel már nem vagyok megelégedve. Amint elsz egy kis hasam, undorodom magamtól, ugyanakkor ilyen vékonyan is.

Pedig a barátom semmi rosszat nem mondott...:( Mégis úgy érzem, hogy nem merek enni, mert nem leszek szép a szemében...Volt valaki ilyen helyzetben, mikor bebezsélt magának valami butaságot?:(

2013. júl. 13. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Akkor csak igyál D
2013. júl. 13. 22:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Hülye vagy, ő mindenhogy szeret.
2013. júl. 13. 22:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hülye vagyok.:( Csak amikor nagy hasam volt úgy éreztem rajta, hogy örülne ha lefogynék. Amikor lefogytam meg azt éreztem rajta, hogy örülne, ha meghíznék. Egy ideje már nem is bókol nekem annyit, mint régen.
2013. júl. 13. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
lassan orvoshoz kell menned, egyáltalán érdekel valami, ezt addig tudod folytatni, amíg a menstruáció is elmarad, de Te tudod, N
2013. júl. 13. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
keress fel egy pszichologust.. így kezdődik a bulémia, anorexia és egyébb étkezési zavar
2013. júl. 13. 22:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Igazából járok pszichológushoz, de más okok miatt..:( De akkor mondom ezt is.:( Hát remélem, hogy nem jutok el odáig, az szégyen magamra nézve.:)

3. válaszoló sajnos nem érdekel semmi se.:) Mármint, ez hosszú téma, ezért is járok dokihoz..:)

2013. júl. 13. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mennyire nehéz, de SOSE más miatt tegyél meg ezt vagy azt, csakis saját magadért. Úgy csináld, ahogy neked jólesik. Az legyen az alap, hogy te hogy érzed jól magadat. Reggelizz, vacsorázz, egyél rendesen. A gond az, hogy a barátod is csak ember, és az emberek általában mindig megtalálják a másik gyengepontjait. Fogadd el magadat úgy, ahogy vagy, és ha ez valakinek nem tetszik akár egy kicsit is, az elmehet a pokolba.
2013. júl. 13. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyél fényt!
2013. júl. 13. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:

De imádom én a női logikát...

Aszondja tetszek neki mindenhogy, de ha felszednék 3-4 kilót, az jobb lenne. Tehát elkezdek nem enni, nehogy hízzak.

sfksmhfsungfrsvubi6tonftbdtnombnvvmbjihfnxktekbánmdauga aféaaiauasafapispawq78mnozgfrxtvbnéjnmhnf

Néhány többi nőből kiindulva ez lehet csak amiatt van, mert nő vagy. Azok meg hajlamosak direkt elrontani a saját életüket, valamiért szeretnek szenvedni. Te is ilyen vagy? Ha érzed, hogy ez nem jó, akkor orvos! Mert ez amúgy nem normális elmeállapot. Ha viszont megfelel, akkor további jó önsanyargatást.

Amúgy a nemevés az egészséged szempontjából is egy marha rossz mutatvány. Arra még nem gondoltál, hogy sportolj? Úgy értem, valami igazit, nem kocogás, dévédétorna meg zumba. Vagy esetleg tanulj meg enni. Ugyan rengeteg táplálkozási elmélet dívik manapság, szeretnek egymásnak ellentmondani, de abban mindegyik egyetért, hogy az átlagember laikus "táplálkozástudománya" egy nagy rakat kaksi.

2013. júl. 13. 23:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok magamnak megfelelni!:)

Wash: igazad van, szerintem is ez az a "női"logika. Orvoshoz járok, TUDOM, hogy ez nem normális állapot! Tudom, hogy ellentmondásos, és azt mondta, hogy 3-4 kilóval jobb lennék, magyarul ennem kellene. Csak azért nem merek, mert amikor meg annyi voltam, én mindig azt láttam rajta, hogy örülne, ha nem lenne ekkora hasam. AMikor megvolt a hasam, akkor is kérdezgettem, hogy örülne, ha lefogynék, vagy ilyesmi, és mindig azt mondta, hogy szereti a hasam, de nem adott arra sose egyértelmű választ.

Tornázni fogok.:) Heti egyszer biciklizünk 3-4 km-et, azon kívül sokat sétálok, itthon erősítek, meg tollasozni fogok a közeljövőben, vagy focizni itthon. Úgyhogy ezt megpróbálom.

És rendbetenni a fejemben levő dolgokat is..:)

2013. júl. 14. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!