Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátomnak olyan nők is tetszenek akiktől én sokkal szebb vagyok?
Figyelt kérdés
Szép nőnek számítok(mások véleménye szerint) és a párom is imád és odáig van értem(látom rajta,érezteti) de akkor még is miért tetszenek neki az átlagos lányok is? Hogy gondolkoznak a pasik???2013. márc. 16. 19:48
1/12 anonim válasza:
Átlagos külső, hm? Attól még belsőre lehet szimpatikusabb nálad.
2/12 A kérdező kommentje:
....szerintem akkor lecserélne arra a csajra. én nem erre céloztam a kérdésemben...
2013. márc. 16. 19:50
3/12 anonim válasza:
Ezt a bölcsességet GYK-n olvastam, és ideillik:
"Egy férfi háromféleképpen nézhet egy nőre:
- Megdugnám
- Megdugtam
- Rokonom"
Ezen tessék elgondolkodni...
4/12 anonim válasza:
Lehet hogy nem vagy annyival szebb az átlagnál mint azt az anyukád meg apukád mondta.
5/12 anonim válasza:
Fogalmunk sincs "mire céloztál" a kérdésben...Már elnézést, de... nem mindenkinek pont olyan a szépségmegítélése, mit neked. Mit kell ezen fennakadni? :DD Szerintem egy pasinak RENGETEG nő tetszik.... Nem nagy dolog hogy ebben a halmazban átlagosok is vannak.
6/12 anonim válasza:
Mert valójában nem vagy szebb csak túlértékeled magad.
7/12 anonim válasza:
Attól, hogy te még átlagon felülinek gondolod magad, mert az ismerőseid azt mondják szép vagy nem biztos, hogy így van.. Képzeld már el a helyzetet, hogy megkérdezed egy haverodtól, hogy szép vagy e és ő azt mondja, hogy nem. Na ugye, h ilyen nincs :D Szállj már le kicsit a földre, más is lehet szép, más is lehet szép a barátodnak attól függetlenül, hogy neked nem tetszik.
8/12 anonim válasza:
A legtöbb pasi(tisztelet a kivételnek) bárkit megdugna, mindegy hogy csúnya, gáz, égő a nő, de az ösztön hajtja őket.
9/12 anonim válasza:
3as!
Amit kiírtál, szerinted az akkora bölcsesség? Inkább szánalmas... Nem minden férfi ösztönlény...
10/12 anonim válasza:
Attól, hogy a mai trend szerint szépnek tartod magad, még nem jelenti azt hogy vonzóbb is vagy másoknál. "Kinek mire áll föl" Egy nagy fenék vagy kicsi, vékony, vagy vastag száj, magas, vagy alacsony nő... mind lehetnek vonzóbbak, néhány férfinak jobban, mint Te valaha is...)
Szállj le a magas lóról, és ne beszélgess olyan marhaságokról a pasiddal, hogy ki tetszik neki... Amíg veled van te tetszel neki és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!