Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran mondhatok ilyesmiket a barátomnak?
Mennyire igényli ezt egy férfi, hogy a barátnője mondja, hogy "szeretlek"? Ő elég sokszor mondja nekem, én is szívesen mondanám sokszor, de valahogy félek, hogy ez talán sok lenne neki, így eléggé visszafogom ezt. Ha mondom, akkor persze nagyon boldog lesz tőle, de lehet, hogyha gyakrabban mondanám, akkor az már inkább zavarná, nem?
Vagy például milyen gyakran dicsérhetem? Nagyon odavagyok érte minden téren, de ezt se tudom igazán, hogy mi az aranyközépút... Ha mondok rá bármi dicséretet, akkor annyira hálás érte, és ilyenkor úgy elszégyenlem magam, hogy miért nem mondom többször? De valahogy mégse tudom ,hogy mi az ideális.
Tudom, hogy az ilyesmiken nem kell ennyit agyalni, és jajj, micsoda problémáim vannak... de írjatok légyszi, hogy ti hogy látjátok! :)
4 hónapja vagyunk együtt, 22 évesek vagyunk
Nekem volt előtte egy 4 éves kapcsolatom, ott már kialakultak ezek a dolgok, de nem nagyon emlékszem, hogy a kapcsolat elején hogy is megy ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!