Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátomnak olyan nők is tetszenek akiktől én sokkal szebb vagyok?
Figyelt kérdés
Szép nőnek számítok(mások véleménye szerint) és a párom is imád és odáig van értem(látom rajta,érezteti) de akkor még is miért tetszenek neki az átlagos lányok is? Hogy gondolkoznak a pasik???2013. márc. 16. 19:48
11/12 anonim válasza:
Mert attól, hogy más nem annyira szép mint te, lehet egy olyan egyedi kisugárzása, ami vonzóbbá teszi nálad. A tökéletlenség vonzóbb magyarul. Főleg ha amúgy egy üres szépség vagy.
12/12 anonim válasza:
En ertem a kerdesed,csak tudod mi a szitu ha igy kiirod h jol nezzel ki akkor mindenki ugy gondolja h nagykepu vagy...de tudod ez velem is igy van vagyis en tudom azt ,tisztaba vagyok azzal h en hol alok szepseg teren de sokszor mikor szebnek gondolom magamat masnal nem merem mondani mert aztan bekepzeltnek tartanak,csajok foleg fiuk attol fug...es ezt onnan tudom h volt ilyesmibe reszem,volt egy csaj aki sokkal lentebb alt tollem szepsegre es valakinek en megmondtam a velemenyem vagyis egy fiunak...es elege lenezet emiat h mien bekebzelt vagyok meg ilyenek es megis utanam jot 1 even keresztul udvarolgatot meg o is bevalotta h szebb vagyok csak ezt nem kene mondani,igy van ,megtanultam h ilyen teren inkabb halgatok...na m1 a lenyeg az h sajnos a pasik ilyenek te a baratnoje vagy ,szeret teged nem hagyna el de neha nem artana uj husit kiprobalni egy orara aztan, vissza hozzad ,ha tenyleg ugy van h szeret hidd el ha elveszitene teged akkor nem ezeken a csajokon jarna az esze hanem rajtad ! ha tenyleg igy van minden ahogy mondtad...azis lehet h csak feltekenye akart teged tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!