Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam annak akit mindennél jobban szeretek. Hogy szerezzem vissza a bizalmat?
Igazából kisebb hazugság volt..amit kiderített.. nagyon szégyenlem magam. Nem akartam neki.. nem akarom megbántani. Ő azt mondta hogy ezt 100x eljatszottuk,hogy majd megvaltozok es eselyt adjoon es hogy nem eloszor beszélek felre.. nagyon banom.
Nem akarom elvesziteni! Valamit muszaj csinaljak :( Annyit mondott hogy Ő unja hogy 20x jatsszuk el ugyanazt a műsort és nem is biztos benne hogy én szeretem Őt..
tenyleg szeretem.. 9 honapja vagyunk egyutt es 17 evesek vagyunk mindektten.
Haver ha valakit szeretsz annak miért hazudol? Egy kapcsolat nem a titkokról, az ármánykodásról és a lebuktatásról kell szóljon, hanem a szeretetről, a bizalomról és a támogatásról. :)
Teljesen mindegy miben hazudtál, nem voltál őszinte és kész. Egyetlen esetben fogadom el a titkolózást: Ha a közeledő szülinapomra meglepetést szervez bár az is utólag derül ki. :D
Ha tényleg ilyen sokszor volt már, akkor mire számítasz? Miért nem előbb akartál megváltozni?
Miben hazudtál? Mert lehet, hogy csak neked kicsi és neki nem az.
Tökmindegy, nem is értem, miért van még veled, én már rég kitettelek volna.
A hazugság a legnagyobb aljasság a szememben, és nem tűröm senkitől, aki pedig hazudik, azzal annyi volt a kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!