Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen és szűzen van esélyem egy 21 éves nőnél?
Akár kerek, akár nem, ha ez történt én örülök, hogy meglépted.
Legalább így már tudod biztosan, hogy mi a helyzet. Szerintem jobb, mint a bizonytalanon rágódni.
Hidd el, nem sokan merték volna meglépni, és itt most nem csak az aktuális történet a lényeg. "Volt tököd" hozzá, nem gubóztál magadba. Ha így állsz az élethez, akkor egy valami már tutira nem leszel, csődtömeg. És ez elég fontos, de talán a legfontosabb dolog. Ez speciel egy kudarcélmény volt, de ha tudsz belőle tanulni, akkor nem volt fölösleges. Szerintem becsülendő, hogy felvállaltad.
De nagyon fontos, hogy nem szabad, hogy ez a "kudarc" elvegye a kedved, vagy letörjön. Csajok jönnek-mennek. Ha én minden kudarcélmény után feladtam volna (akár csajozás terén, de más téren is) ma nem lenne családom (párom és gyerekem), nem ülnék motorra (kb egy hónapja motoroztam, amikor az első balesetem volt, és rá 5 évre -kb 1 éve- volt a második, mindegyiknél vétlen voltam, de majdnem ott maradtam mindkét esetben, de rögtön utána, amint lehetőségem lett motoroztam újra, és még mindig motorozok) és még sorolhatnám.
Lepattintott a csaj, vadássz tovább, fogd fel egy leckének (ingyen volt, mégis értékes).
És még egyszer hangsúlyozom, semmi szégyelni és bánni valód nincs, büszke lehetsz magadra, hogy adtál egy esélyt a dolognak, és nem utólag vered a fejed a falba. Ha ennyi idősen így álltam volna a dolgokhoz, "lett volna tököm" meglépni az ilyesmit (és mást is), ma nem itt tartanék ahol tarok.
"Nem vak ez, csak vakmerő!" :D
Naszóval. Igen, aminek van nullától eltérő esélye, azt érdemes megpróbálni. Ha olyasmit megpróbálsz, akkor valóban tökös vagy. Aminek nulla az esélye - ennek pl az volt -, azt viszont nem kell meglépni. Annak nincs köze a tökösséghez. Az vagy tapasztalatlanság, mint nálad, vagy szimpla hülyeség. Úgy gondolom, elég fontos, hogy megtanuljunk az évek során olvasni a jelekből, megtanuljuk helyesen értékelni a helyzetünket, a szituációt, amiben vagyunk.
Ismételten azt kell mondjam tehát, hogy nincs igaza a 64%-osnak. Az való igaz, hogy nem szabad feladni valamit, ami összejöhet, és fontos neked. Azt csináld, nyomd, hajrá. De azért nem árt nem teljesen ész nélkül csinálni. És ha biztosan, a legkisebb kétség nélkül tudható valamiről, hogy nincs esélye, azt nem megpróbálni. Pl gondolom nem ugranál le egy épület tetejéről, a karoddal csapkodva, hátha tudsz repülni, és azta, milyen tökös dolog megpróbálni. Nem tökös dolog lenne, hanem hülye. Ezzel a csajjal ugyanez volt, ugyanannyi esélyed volt, mint repülni a karoddal csapkodva. Csak itt nem voltál hülye, pusztán tapasztalatlan, ráadásul a 64%-os fórumtárs csúnyán meg is vezetett.
Összességében azt mondom, hogy fejlődj, gondolkodj, és ne az vezessen, hogy ész nélkül mindent, mert hűdetökös, hűdetökös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!