Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen és szűzen van esélyem egy 21 éves nőnél?
@10: valóban, ahogy az előttem szóló is írta, ez rossz döntdöntés. SajnSajnos többtöbb, mint kétszer olyan idős vagyok mint te, és véletlen kattintottam a tini párkapcsolatokra a tudományok rovat helyett, és az évek alatt volt már tapasztalatom húszonéves lányokkal, nem kevéssel. Ahogy már annyian írták neked, öcsikének tekint és úgy is kezel. Ha bepróbálkozol, azzal esélyes, hogy tönkretedzed a barátságotokat, de hogy igen-igen ciki pillanatokat szerzel mindkettőtöknek, az tuti.
Mondjuk lehet el kell követned ezt a hibát és mindkettőtöknek meg kell élnetek azokat a ciki pillanatokat, hogy tanulhassatok belőle. Te azt, hogy nem mind arany, ami fénylik, a kiscsaj meg azt, hogy nem szabad így viselkednie tizenéves fiúkkal, mert félre fogják érteni. Mindkettőtöknek fontos lecke lehetne...
5-ös vagyok
Szerintem meg egy próbát megér. Csak úgy állj a dologhoz, ha tényleg lepattint, akkor ne vedd magadra nagyon, és lendülj túl rajta. De ha megfogadod itt a többiek tanácsát, akkor esélyt sem adtál a dolognak. Ha meg megpróbálod, és lepattint, akkor elmondhatod, hogy legalább megpróbáltad, és nem marad az benned, hogy "pedig lehet lett volna esélyem". Engem pl ez jobban zavarna, mint az, ha bepróbálkozom és pofára ejt.
Ezen túlmenően ő tapasztalt (érted mire gondolok) és megtaníthat olyanokra, hogy ha azt később egy fiatalabb, korod beli csajnak megvillantod, akkor lehet pár napig nem tud utána rendesen járni :)
Szóval hajrá.
11-es:
ki beszél itt jövőről? 16 éves srác és 21 éves csaj... egyértelműen csak kaland, de annak nagyon tuti
Hát, ha én valakivel kapcsolatba akarnék kerülni, bármi nemű kapcsolatba, nem úgy kezelném, mint aranyos testvért. A leírásból is már tisztán érződik, hogy heccből húzza a srác agyát a csaj.
Nem látok rá esélyt, hogy a felnőtt, érett párját, aki már férfi, eldobja egy gyerekért, vagy megcsalja vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!