Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16 évesen és szűzen van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen és szűzen van esélyem egy 21 éves nőnél?

Figyelt kérdés
Elmentem a haverjaimmal inni,és az egyik bárban láttam egy gyönyörű nőt. A haverom is elkezdte fűzni,be is jelölte fészen,utána meg mondta nekem,hogy stipp stopp. A nő erre mondta,hogy jelöljem be nyugodtan ne hagyjam,hogy a haverom megmondja,hogy mit csináljak. Velem többet beszél mint a barátommal,és sokkal kedvesebb is. Együtt van valakivel(aki vele egyidős), de mégis úgy érzem lehet esélyem nála. Találkoztunk egy hete,és elmentünk fagyizni. Ott olyanokat mondott hogy nagyon aranyos vagyok,és magával ragadja a gyerekes képzelőerőm. Mikor mondtam neki,hogy kaptam egy ötöst,akkor ezt írta: "nagyon büszke vagyok rád kismanóm". Mit gondoltok tetszem neki? Vagy ha nem miért csinálja ezeket?

2016. okt. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
91%
Rossz döntés. Ennek nincs jövője.
2016. okt. 11. 16:21
 12/54 Mojjo ***** válasza:

@10: valóban, ahogy az előttem szóló is írta, ez rossz döntdöntés. SajnSajnos többtöbb, mint kétszer olyan idős vagyok mint te, és véletlen kattintottam a tini párkapcsolatokra a tudományok rovat helyett, és az évek alatt volt már tapasztalatom húszonéves lányokkal, nem kevéssel. Ahogy már annyian írták neked, öcsikének tekint és úgy is kezel. Ha bepróbálkozol, azzal esélyes, hogy tönkretedzed a barátságotokat, de hogy igen-igen ciki pillanatokat szerzel mindkettőtöknek, az tuti.

Mondjuk lehet el kell követned ezt a hibát és mindkettőtöknek meg kell élnetek azokat a ciki pillanatokat, hogy tanulhassatok belőle. Te azt, hogy nem mind arany, ami fénylik, a kiscsaj meg azt, hogy nem szabad így viselkednie tizenéves fiúkkal, mert félre fogják érteni. Mindkettőtöknek fontos lecke lehetne...

2016. okt. 11. 17:53
 13/54 Mojjo ***** válasza:
@12: elnézést, meghülyült a telefonom, ismételget már beírt szavakat...
2016. okt. 11. 17:54
 14/54 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Szerintem meg egy próbát megér. Csak úgy állj a dologhoz, ha tényleg lepattint, akkor ne vedd magadra nagyon, és lendülj túl rajta. De ha megfogadod itt a többiek tanácsát, akkor esélyt sem adtál a dolognak. Ha meg megpróbálod, és lepattint, akkor elmondhatod, hogy legalább megpróbáltad, és nem marad az benned, hogy "pedig lehet lett volna esélyem". Engem pl ez jobban zavarna, mint az, ha bepróbálkozom és pofára ejt.

Ezen túlmenően ő tapasztalt (érted mire gondolok) és megtaníthat olyanokra, hogy ha azt később egy fiatalabb, korod beli csajnak megvillantod, akkor lehet pár napig nem tud utána rendesen járni :)

Szóval hajrá.

2016. okt. 12. 08:13
 15/54 anonim ***** válasza:

11-es:

ki beszél itt jövőről? 16 éves srác és 21 éves csaj... egyértelműen csak kaland, de annak nagyon tuti

2016. okt. 12. 08:14
 16/54 Mojjo ***** válasza:
100%
Csak éppen nincs olyan, hogy "mi lett volna, ha van esély". Egész pontosan nulla százalék az esély. Zéró, semmi, nuku. Szóval ezen felesleges rágnia magát. De azt hiszem, tényleg meg kell élnie a pofáraesést, hogy tanuljon belőle.
2016. okt. 12. 09:10
 17/54 anonim ***** válasza:
De ez kaland sem lehet. Nem fogsz lefektetni senkit, aki kismanómnak hív, miután elbüszkélkedsz egy iskolai ötössel. Nem fogsz lefektetni egy olyan nőt, aki a gyerekes képzelőerődet dicséri, aki nyíltan lekezel, ráadásul egyidős pasija van.
2016. okt. 12. 09:13
 18/54 anonim ***** válasza:
Akarnál fogadni utolsó? Mondjuk én már idősebb vagyok, de hidd el, megvan az esély (mondjuk nem ismerem a srácot, és a csajt se). Vannak csajok, akiket kifejezetten vonz ez a gyerekesség.
2016. okt. 12. 09:16
 19/54 Mojjo ***** válasza:
Persze, tudom, hogy vannak. De azok nem így viselkednek, nem kismanózzák le a másikat, meg gyerekes képzelőerő, ilyesmi... De mondom, oké, ha így tanulunk, akkor így tanulunk.
2016. okt. 12. 09:42
 20/54 anonim ***** válasza:

Hát, ha én valakivel kapcsolatba akarnék kerülni, bármi nemű kapcsolatba, nem úgy kezelném, mint aranyos testvért. A leírásból is már tisztán érződik, hogy heccből húzza a srác agyát a csaj.

Nem látok rá esélyt, hogy a felnőtt, érett párját, aki már férfi, eldobja egy gyerekért, vagy megcsalja vele.

2016. okt. 12. 09:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!