Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16 évesen és szűzen van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen és szűzen van esélyem egy 21 éves nőnél?

Figyelt kérdés
Elmentem a haverjaimmal inni,és az egyik bárban láttam egy gyönyörű nőt. A haverom is elkezdte fűzni,be is jelölte fészen,utána meg mondta nekem,hogy stipp stopp. A nő erre mondta,hogy jelöljem be nyugodtan ne hagyjam,hogy a haverom megmondja,hogy mit csináljak. Velem többet beszél mint a barátommal,és sokkal kedvesebb is. Együtt van valakivel(aki vele egyidős), de mégis úgy érzem lehet esélyem nála. Találkoztunk egy hete,és elmentünk fagyizni. Ott olyanokat mondott hogy nagyon aranyos vagyok,és magával ragadja a gyerekes képzelőerőm. Mikor mondtam neki,hogy kaptam egy ötöst,akkor ezt írta: "nagyon büszke vagyok rád kismanóm". Mit gondoltok tetszem neki? Vagy ha nem miért csinálja ezeket?

2016. okt. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6
 31/54 Mojjo ***** válasza:
100%
@30: olvass már vissza. A döntő többség világosan megmondta, hogy kisöcsiként kezel a csaj és _semmi_ esélyed nincs, max magadat égetheted be, de azt legalább alaposan. Talán egy hozzászóló nyomatja, hogy szedd fel, mindenki más lebeszélni akar arról, hogy ilyen hülyeségeket csinálj.
2016. okt. 12. 22:06
 32/54 anonim ***** válasza:

Én lennék az a hozzászóló, aki mások szerint hülye.

Csak annyit "nyomatok", hogy ha bejön a csaj, akkor ne add fel anélkül, hogy megpróbáltad volna (nem tudom ismeritek-e a klasszikus "nyuszikás-medvés" viccet, melynek az a vége, hogy "Tudod mit medve? B@$zd meg a fűnyíródat!")

Lehet esélytelen, de biztosra csak akkor mehetsz, ha megpróbálod. Lehet, hogy van kapcsolata, de szerintem nem ő lenne az első a történelemben, aki félremegy, félrekacsintgat.

Még mindig azt mondom, ha bepróbálkozol, és lepattint, legalább biztosan tudod, hogy a válasz NEM, de ennél, hogy abban a kétségben vagy, hogy "vajon tetszem-e neki" stb még az is jobb lenne, mert az legalább biztos.

Az, hogy a 99% szemellenzővel szaladgál és megrögzötten rabja a társadalmi normáknak, elvárásoknak, néha lehet hallgatni az 1%-ra, akinek egy hangyaf@$znyit nyitottabb és szabadabb a gondolkodása, és azt javasolja, hogy amíg nem próbáltad meg, ne üsd rá, hogy tutira esélytelen.

Ha meg amúgy is kétségeid vannak, legalább nem esel akkorát, ha lepattint (fel vagy rá készülve), ha meg összejön, akkor mindenki happy (és ha már ennyire a felszínességet és a normákat nyomják a többiek, legalább a környezetedet is megb@$$za a sárgaság, hogy milyen csajt akasztottál le magadnak -bár ez a része abszolút nem kell és nem szabad, hogy számítson-)

2016. okt. 13. 08:10
 33/54 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondanék az utolsónak, hogy nem a normát nyomjuk, mert egy 16 éves fiúnak lehet esélye egy 21 éves nőnél, de a helyzetet ha megnézed,a beszélgetésrészleteket amiket leírt, abból eléggé úgy tűnik hogy ennél a lánynál ennek a fiúnak nincs esélye. Elsősorban nem a kor számít, az csak megerősíti az elméletünket. Ettől függetlenül én se mondom hogy ne próbálja meg ha meg akarja, jó lecke lesz belőle vagy egy jó kaland ha mégsincs igazunk, veszteni igazából csak ezt a mostani dolgot vesztheti el, de ez hosszútávon szerintem amúgy se nagyon fenntartható.
2016. okt. 13. 09:02
 34/54 anonim ***** válasza:
Én tutira rápróbálnék, már csak a kaland kedvéért is, illetve már leírtam miért. Egyszerűen ennyi idősen még nincs mit veszteni (főleg, ha nem egy meglévő kapcsolatot akar feladni egy kaland, egy bizonytalan dolog miatt)
2016. okt. 13. 09:12
 35/54 anonim ***** válasza:

De kinek jó, ha ostromol egy csajt, aki lekezeli, és nem is tartja egyenrangú félnek? Lehet, hogy a srác béna próbálkozásait a csaj is kezdi észrevenni, csak nem is törődik vele inkább. Eleve a kissrác előtt nyáladzott a telefonba a pasijával, hogy úgy szeretlek, így szeretlek... szerinted ezek mind arra vallanak, hogy meg akarja csalni a jóval érettebb, felnőtt férfi párját egy gyerekkel?

Ha komoly a dolog, szeretik egymást, tervezgetnek, hosszútávra szól a dolog, akkor nem fog félremenni senkivel, gyerekkel pláne nem.

2016. okt. 13. 09:13
 36/54 Mojjo ***** válasza:

@32: ez nem a szemellenzőről szól, meg a társadalmi elvárásokról, hanem arról, hogy képesek vagyunk _egyértelmű_ jelekből olvasni. Itt most olyan jelekből, amik azt mondják, kisöcsiként kezeli a csaj, nem másként.

Az a tény, hogy ezt kifejtettük többször, többféle módon, expliciten le lett írva, hogy igen, lehetnek 21 éves csajok, akik kissrácokra mozdulnak (az emberek sokfélék, ez van), de ez speciel nem ez a szituáció, te pedig ennek ellenére társadalmi elvárásokkal meg szemellenzővel magyarázod azt, hogy le akarjuk beszélni* a kérdezőt egy egyértelmű hülyeségről, azt jelenti, hogy egyszerűen nem érted, miket írkálunk. Namost, ha valaki az ezerszer körbebeszélt, explicit, kifejtett szövegeket sem képes értelmezni, az vajon mennyire képes értelmezni az implicit jeleket? Hmmmhmmm :)

2016. okt. 13. 10:52
 37/54 Mojjo ***** válasza:
* = valójában nem feltétlen kell lebeszélni persze a hülyeségről. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a kérdező nem fog tanulni addig, amíg jól arcra nem esik. Van, hogy el kell követni hibákat, ahhoz, hogy fejlődhess. Ettől függetlenül úgy korrekt, hogy szólunk, hogy hibát fog elkövetni. Onnantól az ő döntése...
2016. okt. 13. 10:56
 38/54 anonim ***** válasza:

értem én amit írogattok, csak azt nem értem, hogy miért lenne egyértelmű jel? "kisöcsiként" kezeli, és? akkor mi van? Az nem jelenti azt, hogy ne érne meg egy patront a dolog. Max pofára esik, de legalább megpróbálta. Ahányszor én esélytelennek tűnő sztitukból jöttem ki jól... (nem csak csajok terén) Meg kell adni az esélyt, a legrosszabb ami történhet, hogy lekoptatja, nem jön össze, és az is lehet értékes lecke. Főleg úgy, hogy tisztában van vele a srác, hogy abszolút nem tuti a helyzet. A lottó is elég esélytelen, de ha nem veszel szelvényt, azt a minimális esélyt se adod meg magadnak a nyerésre.

Szóval kedves kérdező, bárki bármit mond "vedd meg azt a szelvényt, hátha nyersz"

2016. okt. 13. 10:57
 39/54 anonim ***** válasza:

Ebből maximum a srácnak csak problémája lehet. Abszolút nem érdekli a csajt, és ha nagyon nyomulni fog, csúnyán le fogják koptatni, amit nem fog zsebre tenni, és még sérülés is lehet a vége.

Ennek annyi esélye sincs, mint az ötöslottónak, felesleges erőltetni ezt a próbálja meg dumát.

Azt meg remélem te sem hiszed, hogy ha valakit lekezelnek, kisöcsiként néznek rá, az a fizikai vonzalom jele...

2016. okt. 13. 11:30
 40/54 anonim ***** válasza:
ki tudja. Nekem volt 22 évesen "szerencsém" egy akkor 16 éves csajhoz. Huginak hívtam, viszonylag sokat lógtunk együtt, és ha nem az egyik haverommal járt volna akkor, úgy megd*gom, hogy egy napig nem áll lábra.
2016. okt. 13. 11:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!