Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16 évesen és szűzen van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen és szűzen van esélyem egy 21 éves nőnél?

Figyelt kérdés
Elmentem a haverjaimmal inni,és az egyik bárban láttam egy gyönyörű nőt. A haverom is elkezdte fűzni,be is jelölte fészen,utána meg mondta nekem,hogy stipp stopp. A nő erre mondta,hogy jelöljem be nyugodtan ne hagyjam,hogy a haverom megmondja,hogy mit csináljak. Velem többet beszél mint a barátommal,és sokkal kedvesebb is. Együtt van valakivel(aki vele egyidős), de mégis úgy érzem lehet esélyem nála. Találkoztunk egy hete,és elmentünk fagyizni. Ott olyanokat mondott hogy nagyon aranyos vagyok,és magával ragadja a gyerekes képzelőerőm. Mikor mondtam neki,hogy kaptam egy ötöst,akkor ezt írta: "nagyon büszke vagyok rád kismanóm". Mit gondoltok tetszem neki? Vagy ha nem miért csinálja ezeket?

2016. okt. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
de ugyanakkor 19 (majdnem 20) évesen a 23-24 éves csaj se volt ellenemre. Mint azt korábban írtam. Bepróbálkoztam, és sikerült. Ennyi. Előző voltam.
2016. okt. 13. 11:38
 42/54 anonim ***** válasza:

Azért a 20-23 és a 16-21 elég más.

És a csaj még mindig kapcsolatban van. Becézgetés, szeretlek a telefonba... nem úgy néz ki ennyiből, mint egy szar kapcsolat. És a srác előtt csinálta, nyíltan. Akitől akarsz valamit, tennél előtte ilyet? Én biztosan nem.

2016. okt. 13. 12:12
 43/54 Mojjo ***** válasza:
100%
@40: azt ugye vágod, hogy a férfiak máshogy kommunikálnak, mint a nők? Fel nem fogatom, miért akarod halálra szivatni csóró kérdezőt...
2016. okt. 13. 12:20
 44/54 anonim ***** válasza:
42, ha tudja azt a csaj, hogy a srác tud a kapcsolatáról, mégis akar tőle valamit ennek ellenére, akkor miért "bújtassa" előle azt a kapcsolatot? Lehet, még egyszer mondom LEHET, hogy benne lenne a kalandba, és nagyon valószínű, hogy max egy kalandról lenne szó részéről, de akkor is, a srácnak már megérte. Ha meg véletlen több lesz, az sose baj. Én nem szívatni akarom, épp ellenkezőleg, mert az személyes tapasztalat, hogy ha később gondolsz vissza, hogy meg lett volna az esély, lehetőség, és nem él vele az ember, akkor később verheti a fejét a falba, de akkor már b@$zhatja az egészet. Ha meg visszautasítják -ismétlem önmagam, de akkor is így van- legalább ott a tudat, hogy megpróbálta (ami kevésbé szar, mint rágódni, hogy mi lett volna, ha...) De mivel én tipikusan egy mának élő muksó vagyok, nem várom el, hogy a naaaaagy életfilozófiával bíró, tervezgető ill. múlton rágódó emberek akár csak egy percig is megértsék, felfogják a mondandóm és az életszemléletem lényegét, tartalmát. Szimplán megtanított arra az élet, hogy amennyire lehet, élvezzem ki a pillanatot, mert ki tudja, hogy holnap lesz-e rá módom. Másik kérdés kapcsán már kifejtettem, hogy tavaly majdnem ott maradtam egy közúti balesetben. A felfogásomat senki nem fogja megérteni, amíg nem kerül hasonló szituációba (félreértés ne essék, senkinek nem kívánom), de ha egyszer át kell értékelned azt, ahogy addig éltél, majd jusson eszedbe mindaz, amiket írtam, és rájössz, hogy miért látom így.
2016. okt. 13. 13:04
 45/54 anonim ***** válasza:

Azt mondod, amire van esély, próbáljuk meg. De erre látszik, hogy nincs.

Teljesen felesleges leírni neked újra és újra, hogy miért nincs, nem látod a nyilvánvalót...

2016. okt. 13. 13:13
 46/54 A kérdező kommentje:
Holnap találkozom vele,és elmondom neki hogy nem közömbös számomra.
2016. okt. 13. 18:54
 47/54 Mojjo ***** válasza:
@46: majd írd meg, mi volt, szerintem mindenki kíváncsi rá :)
2016. okt. 13. 19:06
 48/54 anonim ***** válasza:

Én meg nagyon drukkolok, hogy összejöjjön. Csak magabiztosan. De a jó jegyeiddel való dicsekvést azt valóban mellőzd, nem ide való (ha csak rá nem kérdez, de akkor meg mondhatod, hogy minden okés, de bioszból nem ártana egy kis korrepetálás ;-) ) nem tudom milyenek vagytok élőben, de szerintem, ha benne van a dologban egy fiatalabb sráccal, akkor szeretne ő irányítani. Te is profitálsz belőle, ha hagyod.

Az voltam, aki végig bíztatott, és még mindig bíztat. HAJRÁ!!!

2016. okt. 13. 23:12
 49/54 A kérdező kommentje:

Hát elmondtam neki....

Először nem vett komolyan,mondta hogy nagyon édes vagyok,majd mikor elhitte azt válaszolta,hogy gyerekszerelem. De miközben ezeket csinálta ölelgetett. Ekkor még mindig nem adtam fel. Mikor elengedett hírtelen megcsókoltam. Azt hittem vissza fog csókolni de azzal a lendülettel ellökött magától,és akkora pofont kaptam,hogy még mindig látszik a nyoma. Utána felált,és elviharzott,a telefont sem veszi fel,és vissza sem ír. Azt hittem jobban fog elsülni,de így alakult. Kicsit csalódott vagyok,de most jöhetnek az "én előre megmondtam kommentek"

2016. okt. 14. 21:01
 50/54 Mojjo ***** válasza:

@49: ne érts félre minket, senki nem akarta, hogy pofára ess, és aligha van báekiben "én megmondtam" káröröm. Feléd legalábbis tuti nem, a 64%-os fórumtárs viszont most láthatja, mennyire képes értelmezni halál egyértelmű jeleket. Ezt tőled természetesen még senki nem várta el, szal no worries :)

Most ne keresgesd telefonon, meg máshogy sem, kicsit később (holnap mondjuk) meg íej neki egy bocsánatkérő emalilt, face üzit, akármit. Írd meg neki, hogy félreértetted a jeleit, sajnálod és nem akartál beletolakodni az intimszférájába - vagy valami ilyesmit. Ugyanolyan haverok már sosem lesztek, de valószínűleg jól esne egy ilyesmi neki, és segítene neki is megérteni a történteket. Ő is van, hova fejlődjön, meg mit tanuljon még - ilyet nem lehet egy ksmaszsráccal játszani, mert ez lesz belőle.

Nem azt mondom, hogy az ő hibája, ez senki hibája. De evvan sajnos. Ja és SEMMIKÉPP nebzaklasd, ne bombázd üzenetekkel, ne hívogasd, ezt az egyetlen üzenetet írd majd meg neki - persze, csak, ha rám hallgatsz, meg egyetértesz.

2016. okt. 14. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!