Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen és szűzen van esélyem egy 21 éves nőnél?
Azért a 20-23 és a 16-21 elég más.
És a csaj még mindig kapcsolatban van. Becézgetés, szeretlek a telefonba... nem úgy néz ki ennyiből, mint egy szar kapcsolat. És a srác előtt csinálta, nyíltan. Akitől akarsz valamit, tennél előtte ilyet? Én biztosan nem.
Azt mondod, amire van esély, próbáljuk meg. De erre látszik, hogy nincs.
Teljesen felesleges leírni neked újra és újra, hogy miért nincs, nem látod a nyilvánvalót...
Én meg nagyon drukkolok, hogy összejöjjön. Csak magabiztosan. De a jó jegyeiddel való dicsekvést azt valóban mellőzd, nem ide való (ha csak rá nem kérdez, de akkor meg mondhatod, hogy minden okés, de bioszból nem ártana egy kis korrepetálás ;-) ) nem tudom milyenek vagytok élőben, de szerintem, ha benne van a dologban egy fiatalabb sráccal, akkor szeretne ő irányítani. Te is profitálsz belőle, ha hagyod.
Az voltam, aki végig bíztatott, és még mindig bíztat. HAJRÁ!!!
Hát elmondtam neki....
Először nem vett komolyan,mondta hogy nagyon édes vagyok,majd mikor elhitte azt válaszolta,hogy gyerekszerelem. De miközben ezeket csinálta ölelgetett. Ekkor még mindig nem adtam fel. Mikor elengedett hírtelen megcsókoltam. Azt hittem vissza fog csókolni de azzal a lendülettel ellökött magától,és akkora pofont kaptam,hogy még mindig látszik a nyoma. Utána felált,és elviharzott,a telefont sem veszi fel,és vissza sem ír. Azt hittem jobban fog elsülni,de így alakult. Kicsit csalódott vagyok,de most jöhetnek az "én előre megmondtam kommentek"
@49: ne érts félre minket, senki nem akarta, hogy pofára ess, és aligha van báekiben "én megmondtam" káröröm. Feléd legalábbis tuti nem, a 64%-os fórumtárs viszont most láthatja, mennyire képes értelmezni halál egyértelmű jeleket. Ezt tőled természetesen még senki nem várta el, szal no worries :)
Most ne keresgesd telefonon, meg máshogy sem, kicsit később (holnap mondjuk) meg íej neki egy bocsánatkérő emalilt, face üzit, akármit. Írd meg neki, hogy félreértetted a jeleit, sajnálod és nem akartál beletolakodni az intimszférájába - vagy valami ilyesmit. Ugyanolyan haverok már sosem lesztek, de valószínűleg jól esne egy ilyesmi neki, és segítene neki is megérteni a történteket. Ő is van, hova fejlődjön, meg mit tanuljon még - ilyet nem lehet egy ksmaszsráccal játszani, mert ez lesz belőle.
Nem azt mondom, hogy az ő hibája, ez senki hibája. De evvan sajnos. Ja és SEMMIKÉPP nebzaklasd, ne bombázd üzenetekkel, ne hívogasd, ezt az egyetlen üzenetet írd majd meg neki - persze, csak, ha rám hallgatsz, meg egyetértesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!