Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16 évesen és szűzen van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen és szűzen van esélyem egy 21 éves nőnél?

Figyelt kérdés
Elmentem a haverjaimmal inni,és az egyik bárban láttam egy gyönyörű nőt. A haverom is elkezdte fűzni,be is jelölte fészen,utána meg mondta nekem,hogy stipp stopp. A nő erre mondta,hogy jelöljem be nyugodtan ne hagyjam,hogy a haverom megmondja,hogy mit csináljak. Velem többet beszél mint a barátommal,és sokkal kedvesebb is. Együtt van valakivel(aki vele egyidős), de mégis úgy érzem lehet esélyem nála. Találkoztunk egy hete,és elmentünk fagyizni. Ott olyanokat mondott hogy nagyon aranyos vagyok,és magával ragadja a gyerekes képzelőerőm. Mikor mondtam neki,hogy kaptam egy ötöst,akkor ezt írta: "nagyon büszke vagyok rád kismanóm". Mit gondoltok tetszem neki? Vagy ha nem miért csinálja ezeket?

2016. okt. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Említettem már itt a kérdés kapcsán, hogy 19 múltam, amikor összegabalyodtam egy akkor 23-24 éves csajjal. Orvosnak tanult, tehát nem is az "üresfejű" kategória. Visszafogott, kora ellenére néha kicsit gyerekes a magánéletben. Szerintem ezért is volt nála esélyem. Jót elmarhultunk együtt, de nem lett belőle több egy kalandnál, amit én nagyon bánok, mert kifejezetten aranyos csaj. Őt akkoriban nagyon lekötötte a suli, meg a gyakorlatai, így nem is akartam ebben akadályozni, mert láttam, hogy szívvel-lélekkel csinálja, tanulja.

Abban az egy hétben, amíg együtt voltunk külföldön (egy nagyobb csoporttal, ott találkoztunk) nagyon jól elvoltunk, a bátyja se nézte rossz szemmel a dolgot, hogy vajon mit akarhat a húga a nála 4 évvel fiatalabb sráctól. Életem talán egyik legszebb hete volt. Tény, a mindennapi életben lehet nagyon különböztünk volna, ez már nem derül ki. Ennek már több, mint 10 éve, azóta nekem is megvan a saját életem, és gondolom neki is.

2016. okt. 12. 09:52
 22/54 anonim ***** válasza:
Egy 16 és egy 19 éves másképp gondolkodik a világról, a jövőről, máshogy áll hozzá az élethez, és ez látszódik is. Gondolom, téged nem a gyerekességed, a fantáziád, és a középiskolai ötösök miatt dicsért. Tizenéves korban a 3 év különbség sokat számít, ennyi idő alatt rengeteget változik, érik, és komolyodik az ember.
2016. okt. 12. 11:08
 23/54 anonim ***** válasza:
Mára már elmúltam 30, és szinte semmit se változtam alapjaimban. Van egy kislányom, persze miatta pl jobban vigyázok magamra, de összességében ugyanaz a kis hülyegyerek vagyok, mint tizenévesen. Nálam pont ez volt, ami a csajnak tetszett
2016. okt. 12. 11:29
 24/54 anonim ***** válasza:
Na igen, de szerény véleményem szerint van különbség, hogy valakiben megmarad a gyermeki énjének egy darabja, de emellett a gondolkodása érett, és felnőttes, ahogy kell (mivel gondolom ez a helyzet), és ezzel szerez meg valakit, vagy hogy valaki gyerekes dolgokkal akar bevágódni egy lánynál, aki úgy kezeli, mintha testvére, vagy fia lenne.
2016. okt. 12. 11:34
 25/54 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy ez nem jön be a csajnak? Nem mondtam, hogy tuti biztos, de azt se, hogy esélytelen. A huszonéves srácok sokszor csak szextárgynak nézik a korukbeli lányokat, felsőbbrendünkek, alfahímnek érzik magukat. Lehet a csajnak bejön, hofy egy fiatalabb srác felnéz rá, esetleg neki 15-17 évesen kimaradt a pasizás (önbizalomhiány vagy egyéb okból) és most pótolja. Aztán ha nem egy felszínes pic$@, akkor a "hogy nézünk már ki együtt" vagy a "mit fognak szólni" marhaságokon túllépve akár, mondom AKÁR komolyabbra is firdulhat idővel a dolog.
2016. okt. 12. 11:47
 26/54 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy bárki így viselkedne azzal, akitől akar valamit. Még ebből a néhány sorból is süt, hogy a csaj lekezeli a srácot. "Kismanóm", na és a gyerekes képzelőerő... én nem tartom semennyire sem valószínűnek, hogy ebből bármi is lehet. Egyszerűen, ha valakit egyenrangúként kezelsz, azzal nem beszélsz így. Azzal nem így viselkedsz. Az meg, hogy tárgyként kezelnék a huszonéves srácok a velük egykorú nőket... van aki biztosan ezt csinálja, de nem ez a jellemző. Inkább a fiatalabb, éretlenebb korosztályra jellemző, hogy szexet látnak a másik nemben. A kapcsolatáról a csajnak meg csak annyit tudunk, hogy van neki, és valószínű szakítana, vagy szakított volna már a sráccal, ha nem érezné jól magát. Lehet, hogy jól esik, hogy körülrajongja egy fiatalabb, és jó vele eldumálni, de ha komoly kapcsolata van egy érettebb férfivel, nem fogja feladni.
2016. okt. 12. 12:11
 27/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem gondoltam volna,hogy a kérdésem ekkora siker lesz. Van azóta újabb fejlemény. Ma eljött kocsival értem,és beültünk egy cukrászdába. Nagyon jól éreztük magunkat, és utána haza is vitt,és beszélgetett anyukámmal is,aki nagyon megkedvelte,és mondta nekem hogy mellém is ilyen feleséget akar. Sokáig nálunk volt de mikor hívta a barátja,hogy hol van akkor lelépett. Elég rosszul esett hogy becézgették egymást és úgy köszöntek el egymástól,hogy szeretlek. Nem tudom akar-e tőlem valamit de nem adom fel.
2016. okt. 12. 18:52
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

"Elég rosszul esett hogy becézgették egymást és úgy köszöntek el egymástól,hogy szeretlek."

Talán mert... szeretik egymást, és komoly a dolog? Mit vártál?

2016. okt. 12. 18:54
 29/54 Mojjo ***** válasza:

"úgy köszöntek el egymástól,hogy szeretlek. Nem tudom akar-e tőlem valamit"

[link]

2016. okt. 12. 18:58
 30/54 A kérdező kommentje:
Eddig arra biztattatok hogy szedjem fel. Most hírtelen adjam fel?
2016. okt. 12. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!