20 évesen szüzen van még esélyem vagy ez már az a kor amikor nem tudok felülkerekedni a szerencsétlenkedésemen?
Figyelt kérdés
Nektek hogyan sikerült?2015. ápr. 11. 22:36
2/10 anonim válasza:
25 évesen voltam először nővel, van, aki 30 felett. Nincs olyan, hogy "te már esélytelen vagy".
4/10 anonim válasza:
én például csak voltam, nem erőlködtem, és mázlim volt
amúgy fiú? vagy lány?
5/10 anonim válasza:
Én 20 évesen vesztettem el, mert akkor lettem szerelmes egy olyan srácba, aki viszontszeretett. Az, hogy később alakul úgy az életed, nem azt jelenti, hogy szerencsétlen vagy. Ne parázz rá, ismerkedj, bulizz, érezd magad jól.
6/10 anonim válasza:
jézusom 20 vagy és ezen pattogsz? Ez nem verseny és nem arra van hogy most gizdulhass vele. Persze jó lenne már, mert felnőtt vagy, de inkább legyél 25 alatt és szerelemből, mint 20 és hazugságból. 24/f
7/10 anonim válasza:
Én 27f vagyok és még nem volt senkim.
Akinek idősebb korban sikerült,hogy történt,nem volt kellemetlen?
Én nem látok rá esélyt hogy legyen valakim.
8/10 anonim válasza:
ha nem tesztek érte semmit nem is lesz....nem siránkozni kell hanem ismerkedni
9/10 anonim válasza:
Dunno, apa több volt mint húsz amikor elvesztette, that kinda explains it
10/10 anonim válasza:
Sosem értettem azokat az embereket akik ezen aggódnak.
És akkor mégis mi van, ha még 20 évesen az vagy? Jobb így, mintha szaros 14 éves hülye gyerekként (aki egyébként még azt sem tudja mi az, csak azt hiszi) dugtál volna fűvel-fával!
Ha lesz egy KOMOLY kapcsolatod, tehát nem a mai divatkapcsolat és gyorsan rakjuk ki fészbukkra módi, akkor nem ez fog számítani, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!