Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzen mennyi esélyem van a...

Szűzen mennyi esélyem van a diszkóban?

Figyelt kérdés
Azt mondják a csajok megérzik, ha valaki szűz, oda se mész hozzá, már levágják. Pl abból, hogy nem meri a a pasi megfogni, elhúzni a wc be és megdugni. Mert ennyi lenne, de ezt nekünk szüzeknek nem lehet...20f
2013. jún. 11. 22:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
~7,68%
2013. jún. 11. 22:17
 2/18 anonim ***** válasza:
Fogj meg valakit...bátorság! Mondjuk lehet utána szétverik a pofikád a rokonok
 3/18 anonim ***** válasza:
ez már megint hülyeség :)
 4/18 anonim ***** válasza:

Hát aki a falu disco wcéjébe jár fiatal ri.ancokat dugni azt se irigylem...

Meg szerintem nem úgy ismerkednek az emberek a discoban h szia szűz vagyok jössz dugni szóval kb ugyan annyi az esélyed mint nem szűzen.

2013. jún. 11. 22:20
 5/18 anonim ***** válasza:

Ha nem jársz transzparenssel, hogy "helló, szűz vagyok", akkor egész jók az esélyeid. :)

És ne a ribikre menj rá, akiket a budiban dugnak, mert ha a szüzességed helyett egy nemi betegséget kapsz, igencsak vissza fogod sírni érintetlenségedet. :D

2013. jún. 11. 22:21
 6/18 A kérdező kommentje:
gumit húzok azért:)
2013. jún. 11. 22:22
 7/18 anonim ***** válasza:
67%

Szüzen lenne esélyed.

Viszont ezzel a gondolkodás móddal ne is ábrándozz. Nem is csoda, ha még szűz vagy.

Vegyél egy ku.rvát, más esélyed az életben nem lesz, hogy közel kerülj egy pi.nához.

Aztán másnap reggel ne számíts nagy változásra, legfeljebb már nem leszel szűz. Ettől még ugyanúgy nem fogsz tudni csajt felszedni, mert egy gyökér vagy.

2013. jún. 11. 22:22
 8/18 anonim ***** válasza:
Mint mókusnak az erdőtűzben.
2013. jún. 11. 22:24
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi ez a szűz fiúktól való undorodás, én kifejezetten örülnék, ha olyannal veszíthetném el a szüzességem, aki még nem dugott meg más csajt. Miért csak lányoknál érték a szüzesség? :)

Amúgy én nem tudom megmondani, hogy ki szűz, és ki nem. Meg szerintem nem is ezen gondolkozik minden csaj, amikor meglát egy srácot.

2013. jún. 11. 22:25
 10/18 A kérdező kommentje:

"Nem tudom, mi ez a szűz fiúktól való undorodás, én kifejezetten örülnék, ha olyannal veszíthetném el a szüzességem, aki még nem dugott meg más csajt. Miért csak lányoknál érték a szüzesség? :)

Amúgy én nem tudom megmondani, hogy ki szűz, és ki nem. Meg szerintem nem is ezen gondolkozik minden csaj, amikor meglát egy srácot."

az ilyen lányok meg nincsenek sehol:S

2013. jún. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!