Hogyan szerezzek nőt a diszkóban?
Eddig még nem voltam, mert jófiúnak voltam beállítva, barátaim is ilyenek, szóval nem szoktam bulizni. De szeretnék, mert ha nem járok el sehova, akkor sose lesz csajom.
Diszkóban mi a teendő? Lemegyek aztán a tánctéren nyomulok a csajokra? És ha valami bunkó nagyképű srác a bandájával belémköt? Mert egyedül mennék le.
Az a gond, hogy szűz vagyok és nem tudom, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy ha most lemegyek a diszkóba, estére egy nő legyen az ágyamban.
Kösz a segítséget előre is, nemsokára indulok segítsetek!:))18f
Bemész a tánctérre, lazán táncikálsz, észreveszed, hogy megtetszettél vkinek, odamész hozzá (vagy Ő helyezkedik úgy), eggyüt táncikáltok, ha feléd fordul lekapod. Innen rajtad múlik.
Vagy.
Leülsz egy központi helyre, tisztán iszogatod a Jack Daniel's-t, (fontos, hogy ne Johnnie legyen, mert az sz_r!) néha sétálsz eggyet, beszélgetsz emberekkel, akár férfiakat is megszólíthatsz a pultnál vmi poénnal, ezek mindjárt meg akarnak hívni egy piára, ha akarod elfogadod, de nem állsz le bratyizni, leszarod őket.ha kellően laza, és magabiztos vagy, megszólítasz egy csajt, mondjuk a legjobbat az egész kuplerájban, az vagy elküld vagy nem, aztán ha látsz egy csajt, aki megtetszik, azt lazán megszólítod. Kb ennyi. Tudom semmit nem segítettem, a lényeget ki kell tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!