Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan szerezzek nőt a diszkóban?

Hogyan szerezzek nőt a diszkóban?

Figyelt kérdés

Eddig még nem voltam, mert jófiúnak voltam beállítva, barátaim is ilyenek, szóval nem szoktam bulizni. De szeretnék, mert ha nem járok el sehova, akkor sose lesz csajom.

Diszkóban mi a teendő? Lemegyek aztán a tánctéren nyomulok a csajokra? És ha valami bunkó nagyképű srác a bandájával belémköt? Mert egyedül mennék le.

Az a gond, hogy szűz vagyok és nem tudom, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy ha most lemegyek a diszkóba, estére egy nő legyen az ágyamban.

Kösz a segítséget előre is, nemsokára indulok segítsetek!:))18f

2013. febr. 15. 21:26
 1/6 anonim válasza:
2013. febr. 15. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nem túl valószínű, hogy az első látogatásod a diszkóban egy csajjal az ágyban fog végződni. Inkább türelmesnek kéne lenned és fokozatosan haladnod.
2013. febr. 15. 21:39
 3/6 anonim válasza:
elmész 2-3 x az mellett aki tetszik és ha mutat érdkelődést felédha bámulakkor leszolitod
2013. febr. 15. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne tedd! Tapasztalatból írom, hogy a "bandákra" nyomulnak ott a csajok, azok közül is a nagyképűekre, "menőkre", alfákra, remélem így érted!...
2013. febr. 15. 21:44
 5/6 anonim válasza:

Bemész a tánctérre, lazán táncikálsz, észreveszed, hogy megtetszettél vkinek, odamész hozzá (vagy Ő helyezkedik úgy), eggyüt táncikáltok, ha feléd fordul lekapod. Innen rajtad múlik.

Vagy.

Leülsz egy központi helyre, tisztán iszogatod a Jack Daniel's-t, (fontos, hogy ne Johnnie legyen, mert az sz_r!) néha sétálsz eggyet, beszélgetsz emberekkel, akár férfiakat is megszólíthatsz a pultnál vmi poénnal, ezek mindjárt meg akarnak hívni egy piára, ha akarod elfogadod, de nem állsz le bratyizni, leszarod őket.ha kellően laza, és magabiztos vagy, megszólítasz egy csajt, mondjuk a legjobbat az egész kuplerájban, az vagy elküld vagy nem, aztán ha látsz egy csajt, aki megtetszik, azt lazán megszólítod. Kb ennyi. Tudom semmit nem segítettem, a lényeget ki kell tapasztalni.

2013. febr. 16. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Dehogyis, segítettél:) kösz a válaszodat, meg a többieknek is!
2013. febr. 16. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!