Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy szerezzek örömöt neki?

Hogy szerezzek örömöt neki?

Figyelt kérdés
Hogyan szerezzek örömet a barátomnak testileg? Igazából van elég sok elképzelésem de nem tudom hogy képes lennék-e rá:S pedig nagyon szeretem, nem tudom mi a baj:(
2010. jan. 8. 23:00
 1/8 anonim válasza:
100%

Az a lényeg,hogy hangold rá magad előtte,hidd el,meg tudod csinálni.Tervezd el,ha izgulós vagy. Nekem a következő jött be: erotikus tánc(ötletek youtube-on),vetkőzés,közben nem nagyon érhet hozzád,amitől meg fog őrülni,így bármit csinálsz utána,azt nem tudod elrontani. Csókold meg hevesen,majd térj át anyakára,haladj lefele,a végcél a penise: nyalogatás ...

De lehet csak simán játszani is,pl tollal,masszírozással,szexi dobókockával

Sok sikert

2010. jan. 8. 23:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséges és a jókívánságot:)
2010. jan. 8. 23:18
 3/8 anonim válasza:
49%
Ha van elképzelésed és nem vagy képes rá itt hiába ír neked bárki bármit aztse fogod tudni ugyanugy megtenni. Gátlásos vagy ha lehetséges igyál meg elötte egy pohárka alkoholt segít hidd el ha nem lehetséges csók-csók simi-simi.
2010. jan. 9. 08:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nehogy igyál.. az nem megoldás a gátlásosságra... lazulj el, és akkor tedd meg, ha készen állsz rá
2010. jan. 9. 20:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy semmire sem vagyok képes, ezért vagyok kíváncsi mások ötleteire/tanácsaira. És nem iszom. Kicsit se:)
2010. jan. 9. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:

pedig lehet h egy korty valami segitene:D

simogasd aztán meny le neki aztán csináld meg et a szádall i cskold végig aztán meny le a nemiszervéig biztos nem fog ellenkezni

2010. jan. 10. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Cumiiiii !!!!! és nyeld is le..és lássa azt!!!!!
2010. jan. 10. 15:51
 8/8 anonim válasza:
20:55 vazze nem aztmondtam igya magát részegre 1 dl vörösbortól még senki se szédül be csak éphogy ellazít.
2010. jan. 11. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!