Nem szekszeltem még de szeretnék. Honnan és hogy szerezzek egy barátnőt aki erre alkalmas?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 13:58
1/9 anonim válasza:
Ahhoz h alkalmas legyen nem kell barátnőnek lennie.
Fogod odamész haverod anyjához azt szólsz neki h ez van.
18/F
2/9 anonim válasza:
Tanuld meg helyesen leírni, hogy szex.
3/9 anonim válasza:
Ha csak ezért akarsz belemenni egy kapcsolatba, akkor sztem felejtsd el az egészet!Először neked kellene alkalmasnak lenni arra, hogy legyen barátnőd, mert ha csak kihasználod majd a csajt, akkor annak mi értelme?
4/9 anonim válasza:
fogsz 15 ezer ft-ot és mész a sarokra
5/9 anonim válasza:
amíg úgy írod hogy szekszelni, addig valószínűleg nem vagy elég érett rá, nem gondolod?
6/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy kell .eírni csak siettem mert jött az öcsém a géphez.15 éves fiu vagyok.
2010. dec. 21. 18:26
7/9 anonim válasza:
15 évesen inkább a tanulással foglalkozz, ne a 'szekszeléssel'... majd ha kicsit máshogy gondolkozol akkor úgysem az lesz az első hogy szex...Aki meg erre alkalmas, és így fogod fel nem barátnő...
A barátnő szerelemből csinálná nem pedig szükségből...(legalábbis jobb esetben)
9/9 anonim válasza:
Könyvtár,helyesírási szótár körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!