Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajokat szeretem/kívánom....

Csajokat szeretem/kívánom. Hogy szerezzek magamnak? 21/L

Figyelt kérdés
Sziasztok,21L vagyok..és észrevettem h nekem a csajok kellenek..17 éves koromba már volt is egy bnőm,8 hónapig,majd szakitottunk,de még néha összejárunk.Gonoltam majd kinövöm,de nem,nekem lány kell..pasikat eccerűen nem kívánom..hanem a csajokat. MIt tegyek,hogy keressek magamnak bnőt?
2009. nov. 13. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
van sok olyan oldal itt a neten ahova már regzhetsz.
2009. nov. 13. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Menny el Lesbosba.
2009. nov. 13. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
neten találhatsz ilyen irányultságú oldalakon, de ez lányoknál kicsit egyszerűbb...ha egy csajra rányomulsz, nem fog a földig verni, amiért leszbinek nézted :) szóval ha valaki megtetszik, próbálkozz be nála... maximum megmondja, hogy ő a pasikat szereti, te meg bocsánatot kérsz és tovább állsz
2009. nov. 13. 13:39
 4/7 anonim válasza:
a csajom biszex es csini:) en meg imadom videora venni a leszbi dolgokat es kitenni netre. van is egy par;) szolj ha erdekel. 25f
2009. nov. 13. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is kéne egy csaj .. :) ( biszex lány vok :) )
2009. nov. 13. 17:02
 6/7 anonim válasza:
sarok.xd
2009. nov. 17. 20:18
 7/7 Funktasztikus ***** válasza:

azok a legjobbak;)

13F

2009. nov. 19. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!