Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem értem a csajokat! Miért...

Nem értem a csajokat! Miért nem akarja? , (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt. Már petting is volt. Le is szopott én pedig ezt viszonoztam is! :)

Viszont amikor le szopott akkor lehetett rajta látni hogy élvezi és hogy szerelemből teszi! :)

Viszont amikor a múltkor átjött akkor megpróbáltam tovább menni...

de nem engedte..

akkor most mi baja van? mert én ugy láttam hogy a pettinget élvezte..meg a szopást is mert azt mondta hogy jó volt és le is nyelte..

Akkor miért nem akar velem le feküdni???

én 18/F

Ő 16/L

2010. nov. 13. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Leszoptad a baratnodet ? kis homi
2010. nov. 13. 22:53
 2/14 A kérdező kommentje:
1.válaszoló: humoros :)
2010. nov. 13. 22:54
 3/14 anonim válasza:
74%
mikor olvastam alig röhögtem nyugi...xD
2010. nov. 13. 22:55
 4/14 Tomazolika ***** válasza:
80%

Folyik a könnyem a röhögéstől!

XD!

2010. nov. 13. 22:59
 5/14 A kérdező kommentje:
már bocs....,de ez azt bizonyítja hogy szar a szövegértésed!!!
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól még,hogy a pettingre készen állt és élvezte is, még nem jelenti,hogy a szexre is..Ne siettesd,nemsokára erre is készen fog állni.
 7/14 anonim válasza:
80%
18 évesen nem tudsz fogalmazni,inkább a nyelvtan könyvet nyald át
2010. nov. 13. 23:02
 8/14 Tomazolika ***** válasza:
36%

Bocsi, de lehet hogy nekem szar a szövegértésem,de hogy te a vesszőt, mint írásjelet nem ismered az tuti! Mind egy . nem veszekedni jöttünk.

Írok már értelmes választ is. Hogy őszinte legyek fogalmam sincs hogy miért nem , mert az oráltól a szex már nincs messze.

Szerintem kérdezz rá .

2010. nov. 13. 23:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Tizenhat éves a lány, az istenért... Ilyenkorban örülhetünk, ha nem volt abortusza és még szűz, ez már elég ritka. Ha ezt a két kritikapontot kiadjuk, akkor a lányok fele kiesik.

Szerintem ne siettesd, ehhez lelki-testi felkészültség kell. Lehetséges, hogy szerelmes beléd, lehet, hogy bízik benned, de azért a petting nem olyan, mint a szex. Közel áll hozzá, de nem az. Majd ha készen lesz rá, akkor megteszi. Ha sietteted, csak megijeszted...

2010. nov. 13. 23:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se siettesd. Készen kell rá állnia lelkileg- és a pettingre való készen állás nem egyenlő a szexre való készen állással. Én is 16 voltam, mikor összejöttem a 18 éves barátommal, és nálunk már sokkal korábban volt petting, és le is szoptam, le is nyeltem, és imádtam/om orálisan kényeztetni, viszont nekem a szüzességem nagy kincs volt, és sokáig nem éreztem úgy, hogy készen állok a dologra- pedig imádtam/om a barátomat, imádtam/ok vele pettingelni, mégis azt éreztem, hogy nekem még idő kell, hogy megtegyem, egyrészt mert még fiatal vagyok, másrészt mert szerettem volna biztos lenni benne, hogy a barátom nem a szex miatt szeret, hanem azért, aki vagyok. Végül 1 év után adtam neki a szüzességem, és nem bántam meg, azóta is vele vagyok és a szex is nagyon jó vele, úgyhogy azóta csak még inkább bővült azon dolgok köre, amik miatt szeretem.

Úgyhogy ne siettesd a barátnődet, lehet, hogy kevesen vagyunk már olyan lányok, akiknek a szüzesség elvesztése tényleg fontos dolog (mármint az, hogy a megfelelő emberrel, a megfelelő időben, úgy, hogy egész életünkben emlékszünk majd rá és nem bánjuk meg), de talán Ő is ilyen, hidd el, ha szeret és Te is szereted, és kimutatod neki, és nem érzi, hogy a szex miatt vagy vele, és megbízhat benned, akkor el fog jönni az ideje, hogy lefeküdjön Veled.

19/L

2010. nov. 13. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!