Nem értem a csajokat! Miért nem akarja? , (bővebben lent)
Szóval a barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt. Már petting is volt. Le is szopott én pedig ezt viszonoztam is! :)
Viszont amikor le szopott akkor lehetett rajta látni hogy élvezi és hogy szerelemből teszi! :)
Viszont amikor a múltkor átjött akkor megpróbáltam tovább menni...
de nem engedte..
akkor most mi baja van? mert én ugy láttam hogy a pettinget élvezte..meg a szopást is mert azt mondta hogy jó volt és le is nyelte..
Akkor miért nem akar velem le feküdni???
én 18/F
Ő 16/L
Folyik a könnyem a röhögéstől!
XD!
Bocsi, de lehet hogy nekem szar a szövegértésem,de hogy te a vesszőt, mint írásjelet nem ismered az tuti! Mind egy . nem veszekedni jöttünk.
Írok már értelmes választ is. Hogy őszinte legyek fogalmam sincs hogy miért nem , mert az oráltól a szex már nincs messze.
Szerintem kérdezz rá .
Tizenhat éves a lány, az istenért... Ilyenkorban örülhetünk, ha nem volt abortusza és még szűz, ez már elég ritka. Ha ezt a két kritikapontot kiadjuk, akkor a lányok fele kiesik.
Szerintem ne siettesd, ehhez lelki-testi felkészültség kell. Lehetséges, hogy szerelmes beléd, lehet, hogy bízik benned, de azért a petting nem olyan, mint a szex. Közel áll hozzá, de nem az. Majd ha készen lesz rá, akkor megteszi. Ha sietteted, csak megijeszted...
Szerintem se siettesd. Készen kell rá állnia lelkileg- és a pettingre való készen állás nem egyenlő a szexre való készen állással. Én is 16 voltam, mikor összejöttem a 18 éves barátommal, és nálunk már sokkal korábban volt petting, és le is szoptam, le is nyeltem, és imádtam/om orálisan kényeztetni, viszont nekem a szüzességem nagy kincs volt, és sokáig nem éreztem úgy, hogy készen állok a dologra- pedig imádtam/om a barátomat, imádtam/ok vele pettingelni, mégis azt éreztem, hogy nekem még idő kell, hogy megtegyem, egyrészt mert még fiatal vagyok, másrészt mert szerettem volna biztos lenni benne, hogy a barátom nem a szex miatt szeret, hanem azért, aki vagyok. Végül 1 év után adtam neki a szüzességem, és nem bántam meg, azóta is vele vagyok és a szex is nagyon jó vele, úgyhogy azóta csak még inkább bővült azon dolgok köre, amik miatt szeretem.
Úgyhogy ne siettesd a barátnődet, lehet, hogy kevesen vagyunk már olyan lányok, akiknek a szüzesség elvesztése tényleg fontos dolog (mármint az, hogy a megfelelő emberrel, a megfelelő időben, úgy, hogy egész életünkben emlékszünk majd rá és nem bánjuk meg), de talán Ő is ilyen, hidd el, ha szeret és Te is szereted, és kimutatod neki, és nem érzi, hogy a szex miatt vagy vele, és megbízhat benned, akkor el fog jönni az ideje, hogy lefeküdjön Veled.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!