Hol szerezzek barátokat?
Figyelt kérdés
Nem rég szakítottunk a barátommal.. és most nagyon egyedül érzem magam.. és barátaim se nagyon vannak.. :S Hol ismerkedjek? Van aki esetleg még így érez?2012. júl. 19. 22:32
1/15 anonim válasza:
nyári tábor, szórakozóhelyek...
2/15 anonim válasza:
én igy érzek.. Te hány éves vagy?
3/15 anonim válasza:
Jófej embereket bárhol találhatsz, csak jó emberismerő legyél, és tlg ki kell szúrnod a tömegből azokat, akikről tudd, számíthatsz rájuk.
21sz csodája, hogy interneten is tudsz barátkozni..és némely barátság az életbe is kialakulhat..tapasztalat.
HA játszol valami netes játékon, vagy van valami hobbid, az jó kiindulópont, pláne hogy olyannal ismerkedhetsz meg, akivel ua. az érdeklődési körötök
4/15 anonim válasza:
17 éves nem látodeeeeeeeeeeeeeeee?
5/15 anonim válasza:
Menj el egy buliba és találj egy havert... Mész a társasággal, egyszer valaki megkérdezi, hogy ki jön el cigit venni?! és te mész spanolni...
6/15 A kérdező kommentje:
17/ L ....
2012. júl. 19. 22:37
7/15 anonim válasza:
Na és csak szűz barátokra gondoltál? :P
Amúgy ha debreceni vagy rám számíthatsz kicsi lány. :))
8/15 anonim válasza:
ha gondolod én szívesen beszélgetek veled de majd suliba keresgélj:)
16/f
9/15 A kérdező kommentje:
Hogy jön most ide a szüzesség? :D
És nem vagyok Debreceni..
2012. júl. 19. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!