Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek barátokat?

Hogy szerezzek barátokat?

Figyelt kérdés
Tavaly ballagtunk el általános suliból,és csak most vettem észre,hogy az osztálytársaimon kívül kb senkit nem ismerek,senkivel nem vagyok jóba.a volt osztálytársaimmal nem tartjuk a kapcsolatot,a mostaniak pedig pestiek(én meg nem).eddig elvoltam így,de most jöttem rá,hogy nincs kivel kimennem,beszélgetni vagy akármit csinálni,ha unatkozok.hogy ismerkedjek,és szerezzek barátokat?hogy kerüljek be egy úgymond baráti társaságba,bandába?hozzáteszem,kicsit nehezen barátkozok,elég lúzernek érzem magam..csak normális válaszokat légyszives!16/l
2012. jún. 25. 15:55
 1/3 anonim válasza:

Meglehetősen furcsa, hogy a mai világban egy 16 évesnek nincs baráti kapcsolata, lehetséges, hogy Te kicsit megfontoltabb vagy, és a tanulást részesíted előnyben, ami egyáltalán nem baj, hisz a Te jövődet építed, ha a tanulásra koncentrálsz. Viszont magányos farkasnak sem jó lenni, ezért van egy egyszerű ismerkedési lehetőség. Ha cigizel -amit inkább ne tegyél- az utcán látsz két hasonlókorú lányt, menj oda hozzájuk, és kérj tőlük tüzet, egyúttal mindjárt érdeklődhetsz tőlük, hogy hova lehetne menni bulizni a hétvégén, mert most költöztem ide, és még nincsenek ismerőseim. Nagy a valószínűsége, hogy fognak valamit ajánlani, és már beszélgethetsz is velük, azért előtte gondold át, hogy miket fogsz kérdezni.

Remélem tudtam kicsit segíteni, sok sikert!

2012. jún. 25. 16:16
 2/3 anonim válasza:

Bocsi, nyelvi botlás:

költöztél...ismerőseid :D

2012. jún. 25. 16:20
 3/3 A kérdező kommentje:
"sajnos" nem cigizek de azért köszi a tippet.:d van baráti kapcsolatom csak nem a közelbe.és az a baj hogy errefelé nincs túl sok bulizási meg szórakozási lehetőség.de igyekezni fogok:)
2012. jún. 26. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!