Az gáz ha 1 diszkóban veszítem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
Konkrétan Allürba2013. febr. 11. 18:47
1/10 anonim válasza:
Eléggé.
Lehetnél igényesebb is.
2/10 anonim válasza:
Ez gáz. Nem kicsit, nagyon ... csak, hogy a klasszikust idézzem :)
4/10 anonim válasza:
Ha te ennyire tartod magad????? Jó szórakozást!
5/10 anonim válasza:
A szüzesség szart se jelent. Ha fiú vagy legalábbis. Én egy ronda csajt dugtam meg 10 perccel azután hogy először megláttam, annyira kíváncsi voltam már, hogy milyen. Szarabb, mint képzeltem, de meg nem bántam.
6/10 A kérdező kommentje:
F/15 vagyok
2013. febr. 11. 18:54
7/10 anonim válasza:
általában a ribancok dugnak discoba,de még hogy szűz is voltál,az nagyon gáz.Majd késöbb rájössz milyen kár volt megtenned.Inkább annak adtad volna akivel komoly kapcsolatot akarsz.
8/10 anonim válasza:
Hát, nem valami higénikus és az egyéb értékrendeket még nem is néztem. Szóval szerintem gáz.
9/10 anonim válasza:
lehet, hogy jó buli, de én csajként azt mondom, ha megtudnám a srácról akivel járok, hogy ennyire igénytelen, ott lenne vége a kapcsolatunknak :D :D :D
10/10 anonim válasza:
Basszus! Eddig nem tudtam, hogy hova kell járni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!