Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Haverral elveszteni a szüzessé...

Haverral elveszteni a szüzességem nem jó ötlet? Hogy kérjem meg rá?

Figyelt kérdés

15/L vagyok, és már nagyon vágyok a szexre, és el szeretném veszíteni a szüzességem. Tisztában vagyok a veszélyekkel, de nagyon szeretném. Van egy srác, akivel elég jóban vagyok, ő is kedvel engem. Vele szeretném, de még nem mondtam el neki. Hogy közöljem vele? Normális válaszokat szeretnék, és mellőzzétek a "15

évesen gyerek vagy" és a "divatból ne szexelj" hozzászólásokat, köszi :)

2013. febr. 2. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

divatból ne szexelj

kivéve, ha én vagyok az a haver

2013. febr. 2. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a korod miatt vagy gyerek. A felfogásod miatt.
2013. febr. 2. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem jó ötlet. Nagyon szeretnél szexelni - de az érzelem részre nem is gondolsz? Az adná az egész szépségének hát... 80%át... Gyerek vagy.
2013. febr. 2. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
hát pedig én akkor is megmondom, hogy gyerek vagy még. sokan kívánják a szexet, mégse szexelnek. és mi van akkor?
2013. febr. 2. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell annyira érzelmekhez kötni ... Sok ismerősöm volt hogy amikor elvesztette akkor szerette az embert de utána nagyon nagyot csalódott benne és utána már bánta.Most ő elveszti egy "haverral" akivel nehezebb olyan komolyan összeveszni tehát nem fogja megbánni.

Én 16 évesen vesztettem el egy barátnőmmel és mai napig jóba vagyok vele soha büdös életbe nem vitáztunk stb.Egy szóval nem bántam meg és nem volt rossz így is érzelmes volt azt kell hogy mondjam.

Ha tényleg megbízol benne és tudod hogy nem fog megváltozni a kapcsolatotok emiatt akkor tedd meg nyugodtan de ha mégis van valami gond akkor keress mást vagy várj ...

2013. febr. 2. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Én lennék a haverod! És meg is kérhetnél rá! És nem csak egy alkalomra!
2013. febr. 2. 22:49
 7/10 anonim válasza:

Hűűű...egyes válaszadóktól feltud menni bennem a pumpa, de rendesen! :D

Ráérsz még a szexre..., akkor is, ha vágysz rá, mellesleg totál természetes, h vágysz rá.

Szerintem várd ki azt, akivel tényleg, igazán akarod, akiről tudni fogod, h neki akarod valóban az elsőt odaadni és sose fogod megbánni...a szíved majd megmutatja neked, h ki lesz az.

Ez egy olyan dolog, h ha rosszul döntesz többé nem csinálhatod vissza, tehát mindenképpen a szívedre hallgass és ne a vágyaidra, sőt semmi képen se mások tanácsaira, h kivel tedd meg.

2013. febr. 2. 22:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne tedd meg, de hiába mondjuk. Annak sincs értelme, hogy a kérdésdre feleljünk, mert nem tartasz be dolgokat. Vagy megteszed vagy sem.
2013. febr. 2. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Erre inkább hadd ne mondjak véleményt........
2013. febr. 3. 01:33
 10/10 anonim ***** válasza:
ott a lenyyeg hogy akor szerete mikor megkurAta magat vele csak utana nem es fekudj le akivel akarsz maximum le kuraznak oszt cso de ha sexre vagysz akor gyere en bene vagyok
2013. szept. 2. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!