Szűzen mennyi esélyem van a diszkóban?
senki nem húz el senkit a wc-be megdugni, ha igen, akkor már láttam volna, azonban ezzel még nem találkoztam, úgyhogy nem létezik, csak a mesékben :D vagy nagyon extrém helyzetekben.
Szerintem nem von le semmit az esélyeidből, ha nem vagy egy tökkelütött balfék.
Nem azt szúrják ki, hogy szűz-e.
Hanem azt, hogy egy lúzer, aki görcsösen csak a lukra hajt, de kb. semmit se fog tudni csinálni. Egyszer bedugja-kihúzza, és már el is sült, mielőtt az agyáig eljutna, milyen a pun.cin belül kerülni.
Az ilyen kretén, perverz lúzereket a csajok nem bírják. Bármilyen hihetetlen, nem azért jár egy lány diszkóba, hogy valami részeg állat megfarkalhassa a wc-ben.
Gondolom a kérdező még diszkóban sem volt soha az életben, mondhatni diszkószűz. Különben nem po.fázna ilyen hülyeségeket.
Azok a ribik, akik meg ezt csinálják hétvégente, hétköznap is ribik, mindig mindenhol. Bárhol fel lehetne őket szedni, nem csak ott. Úgyhogy ha eddig nem jött össze, akkor a diszkóban sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!