Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzen mennyi esélyem van a...

Szűzen mennyi esélyem van a diszkóban?

Figyelt kérdés
Azt mondják a csajok megérzik, ha valaki szűz, oda se mész hozzá, már levágják. Pl abból, hogy nem meri a a pasi megfogni, elhúzni a wc be és megdugni. Mert ennyi lenne, de ezt nekünk szüzeknek nem lehet...20f
2013. jún. 11. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

senki nem húz el senkit a wc-be megdugni, ha igen, akkor már láttam volna, azonban ezzel még nem találkoztam, úgyhogy nem létezik, csak a mesékben :D vagy nagyon extrém helyzetekben.

Szerintem nem von le semmit az esélyeidből, ha nem vagy egy tökkelütött balfék.

2013. jún. 11. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Amennyi a nem szüzeknek.Mi az hogy megfogni elhúzni a WC-be és megdugni mert ennyi lenne,úr isten hova jutott ez az úgy mond modern világ.
2013. jún. 11. 22:27
 13/18 A kérdező kommentje:
dugnék már:((((((
2013. jún. 11. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem azt szúrják ki, hogy szűz-e.

Hanem azt, hogy egy lúzer, aki görcsösen csak a lukra hajt, de kb. semmit se fog tudni csinálni. Egyszer bedugja-kihúzza, és már el is sült, mielőtt az agyáig eljutna, milyen a pun.cin belül kerülni.

Az ilyen kretén, perverz lúzereket a csajok nem bírják. Bármilyen hihetetlen, nem azért jár egy lány diszkóba, hogy valami részeg állat megfarkalhassa a wc-ben.

Gondolom a kérdező még diszkóban sem volt soha az életben, mondhatni diszkószűz. Különben nem po.fázna ilyen hülyeségeket.

Azok a ribik, akik meg ezt csinálják hétvégente, hétköznap is ribik, mindig mindenhol. Bárhol fel lehetne őket szedni, nem csak ott. Úgyhogy ha eddig nem jött össze, akkor a diszkóban sem fog.

2013. jún. 11. 22:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Elolvastad amit írtál? Azt én inkább erőszaknak nevezném, ha valaki valakit megfog és elhúz a retyóba ráadásul azért hogy megdugja (arról nem ejtettél szót, hogy a csaj beleegyezésével). Te nem szűz vagy, hanem egy balf@sz!
2013. jún. 11. 22:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Persze hogy a csaj beleegyezésével. Miért nem láttatok, hallottatok már ilyet? Vannak nők akik kifejezetten dugni járnak le, ha nem a diszkóban akkor otthon most ez mindegy, a lényeg, hogy szűz,görcsös,gátlásos pasikra nem nedvesednek bárhogy is mennek oda
2013. jún. 11. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Óó ezzel azért vigyázz, igen, vannak ilyenek, de nem mindenki ezért jár diszkóba. Értem én, hogy el vagy keseredve de úgy beszélsz a nőkről meg ez az egész hozzáállásod, hogy nem csodálkozom... Esetleg menj el a diszkóba, táncolj egy lánnyal, akár smároljatok, kérd el a számát, hívd el randizni, jó esetben összejöttök és akkor legalább a szex is rendszeres lesz, és nem minden hétvégén a diszkóban szerencsétlenkedsz.
2013. jún. 11. 23:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne a szűz vagyok illatú parfümmel fújd be magadat, hanem azzal, hogy ma dugni fogok egy jót!
2013. jún. 11. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!