25 éves szűz férfi vagyok. Hol, és milyen korosztályban érdemes keresnem lányt, akiknél még lehet esélyem?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 10:22
4/19 anonim válasza:
19-től felfelé, de igazából egy normális lánynál mindig is lesz esélyed, kortól függetlenül. Sok lány tudja még ezt azért értékelni! :)
5/19 anonim válasza:
miért kéne ezt vkinek tudnia? csak legyél határozott, oszt egyértelmű lesz hogy nem vagy az xd (közbe de)
6/19 A kérdező kommentje:
Nem annyira egyszerű határozottnak lenni így, legalábbis ha saját magamból indulok ki. :D
Ha szóban nem is feltétlenül, de gyakorlatban kiderülne úgyis, hogy nem vagyok ász.
2013. márc. 10. 10:37
7/19 anonim válasza:
Nem is kell ásznak lenni elsőre akkor sem, ha már nem vagy szűz.
Minden kapcsolat más, minden partnernek eltérőek az igényei, össze kell szokni és ez időt igényel,
s ezért akkor is könnyen lehet "bénázós" az első szex, ha a felek egyike se szűz.
Egyet gyakorolj, az óvszerhasználatot! Azon lehet a legkönnyebben "lebukni". Főleg, ha a szokatlan érzéstől és az izgalomtól lekonyul benne.
Egyébként normális nő tényleg nem csinál problémát belőle.
Az én párom is az volt előttem, miközben én már nem, de egyáltalán nem zavart (22-23 évesek voltunk).
8/19 A kérdező kommentje:
Az eget áldanám, ha találnék olyan nőt, aki elfogadja, hogy sose voltam skalpvadász. :D
2013. márc. 10. 11:42
9/19 anonim válasza:
Normális nő azt értékeli a férfiban, ha nem skalpvadász. Én legalábbis nem leszek senkinek a strigulája sem. 22L
10/19 anonim válasza:
Az a baj hogy a normális nőnek is rosszfiú kell, akinél nem tudja hogy hogyan is áll. Így a kérdés tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!