Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen csajjal kezdeni?
Mondtam neki sok-sok szépet és jót, nagyon kajalta. Viszont mondta h bejövök neki de még a volt pasijan jár az esze.
Én szoktam kommentelni lányok képei alá, és az egyik ismerőse volt az illető.
Elkezdte h minek h.lyítem meg mar nem jár a volt pasijan az esze. Én mondtam neki h ő nem a barátnőm és miért ne bokolhatnék.
Most annyira nagy bűnt követtem el? Mit feltekenykedik ha eddig le sem tojt? Faj neki h másnak is tudok szépet mondani vagy mi? Tényleg Bem ertem... Kapcsolatban sem vagyunk...
Érdemes vele kezdeni? Miért csinálja ezt?
Szerintem kezdj vele.
Max hamar vége lesz.
De idővel elfelejti a másik pasit
Akkor használd ki egy pár hétig....
Amíg nem vágsz bele addig nem tudod milyen lesz
Szia!
Tudod, egy nőnek nem esik jól, ha más csaj képe alá írsz szépeket. Lehet, hogy jól tudja, nem akarsz velük kezdeni, és még össze se jöttetek, de bennünk megvan az a tulajdonság, hogy nagyon féltékenyek vagyunk. Ezzel nem tudunk mit kezdeni, ilyenek vagyunk, kész. Ha valóban szereted, akkor le tudsz tenni ezekről.
Az más tészta, hogy nem tudja elfelejteni a barátját. Ha nagyon szerette, sokáig élni fog benne az emléke, és lehet, hogy benned is ezt a férfit keresi. Ha úgy látod, hogy még nem lépett túl rajta, akkor hagyjátok, vagy később kezdjetek bele. Érző lények vagyunk, és nem felejtünk egyik napról a másikra.
Ez az én véleményem, persze lehet, hogy nem jól gondolom.
Sok sikert!
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!