Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig maradnátok/bírnátok olyan pasival/csajjal akinek valamelyik szülője ha visszafogottan is, de ellenzi a kapcsolatotokat? Érdemes egyáltalán? Tapasztalatok?
Engem utál az anyósom, és idegesíti, hogy a fiával vagyok...
Én is utálom őt és rettenetesen örülök annak, hogy még az is idegesíti, hogy a világon vagyok.;)
Utsó vagyok.
Amúgy párommal 2 éve vagyunk együtt, de sosem veszekedtünk az anyja miatt.Ő is utálja, nem csak én, mert egy idegroncs az a nő.Szal nálunk ebből nincs probléma.:D
#4es vagyok
az én exem le is lépett otthonról, de az anyja még így is zsarolta. igaz, akkor már nem voltunk együtt, de direkt kórházba került, h így is magára vonja a figyelmet. napokig nem aludt, mert állítása szerint egyedül nem tud aludni (csak a fiával élt előtte), és napokig nem feküdt le aludni, és elkezdett hangokat hallani. ami ugye normális, ha az ember már akár 36 órája ébren van, nemhogy 3 nap. bevitték a pszichiátriára stb, szóval sajnos néha még az sem megoldás, hogy lelép otthonról...
Én 6 éve élek így a párommal.
Eleinte azt gondoltam, nem velük élek, a fiúkkal. Hahhhaa, ez nem ilyen egyszerű ám. Amikor mindenbe beleszólnak, te ideg vagy, a párod nem tudja hova álljon. Ááááááááááá, nem kezdeném újra, sőt, lassan ezt is lezárom, mert nem bírom már az apját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!