Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan befolyásolta az abortus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan befolyásolta az abortusz a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés

Nehéz döntés elött álltunk. A vőlegényem már felkészült a család alapításra, de nekem elég ellentétes érzéseim voltak. Végül közösen úgy döntöttönk, hogy még lelkileg nem vagyok rá kész. Inkább emésszem még a dolgot, lesz még alkalmunk családalapításra. Útólag kiderült, hogy nagyon szerette volna megtartani, csak nem akart befolyásolni.

Érezhetően haragszik, és nagyon fáj neki,hogy már nincs.

Nekem is hiányzik és hatalmas bűntudatom van. Talán ha tisztába vagyok az érzéseivel a kételyeim elmúltak volna, és boldogan várnánk a hátralévő 7 hónapot. de visszafordíthatatlan amit tettem. Bár nagyon szeretjük egymást félek, hogy az űr kettőnk közé áll majd

2012. márc. 1. 02:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

De utállom az ilyen embereket. Adja alád a lovat, hogy nincs semmi baj, közben meg fortyog. Mire való a pofája ha nem bírja kinyitni... Ne utólag kötsögösködjön veled...

Nézd, ha úgy érezted, hogy nem állsz még készen rá, helyesen cselekedtél. Ezen nincs igazán mit kifejteni. Te leszel az anyja, neked kell eldönteni, hogy oké vagy nem oké. Ő meg fortyogjon ahogy akar. Ez van.

Értesd meg vele, hogy most te még erre nem álltál készen. Később lehet még gyereketek, nem hajt a tatár. Ha már mind a ketten készek lesztek akkor jöjjön az a gyerek.

21F

2012. márc. 1. 03:19
 2/14 anonim ***** válasza:
32%

Már mindegy. Az elsőnek igaza van, akkor kellett volna jobban mondani, mikor még a dönts előtt álltatok.

Vagy túlléptek ezen lelkileg, vagy szakítás lesz a vége. Azért ez egy elég komoly dolog. Ha azt látja benned, hogy megöletted a gyereket, akit te szerettél volna, akkor lehet sosem fog megbékélni. De lehet simán lenyugszik. Majd az idő eldönti.

De most őszintén, ha annyira nem akartál gyereket, akkor miért nem előtte gondolkodtál és védekeztél normálisan Miért akkor kell ilyeneken gondolkodni, mikor már összejön a gyerek...

2012. márc. 1. 08:46
 3/14 anonim ***** válasza:
6%

Nyilván nem akarta erőltetni, mivel a te tested, a felelősség nagy része a tied lett volna. De azért az abortusszal akkor is megölted a gyerekét. Milyen duma már az, hogy nem álltál rá készen lelkileg? Szerinted egy nő mikor áll rá készen? Ha már megszülte, és a kezébe adják, hogy gondozza.

Én nő vagyok, de a ha párom arra kért volna, hogy vetessem el a gyerekemet, elhagytam volna. Szerintem ne számíts már semmire ebben a kapcsolatban.

2012. márc. 1. 09:17
 4/14 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy én is ezt tettem, de én már felnőtt fejjel, és nagyon de nagyon megbántam a dolgot. Én annyira megzuhantam, hogy nem is akartam magam mellé pasit többet, ennek már 2 éve. Soha nem teszem magam túl rajta.
2012. márc. 1. 10:12
 5/14 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom hány éves vagy,de szerintem rosszul döntöttetek,először is meg kellett volna beszélni a dolgot,és nem azon agyalni,mennyire vagy rá felkészült.Az a baba sikerült,rendesen védekeztetek? csak mert egy babára 9 hónapnyi felkészülési idő van,az abortuszt viszont sosem hevered ki.Ne haragudj de önzőségnek tartom,hogy azért ölted meg mert nem vagy rá kész..Mindenképpen üljetek le és beszéljétek meg,mert mindkettőtöket megviselte,végülis meghalt a közös gyereketek,ez nagyon komoly dolog,ha nem beszélitek meg megmérgezi a kapcsolatotokat,és ne hidd azt hogy ítélkezem csak elmondtam a véleményem a dologról, az elsőnek meg nincs igaza,ha a vőlegénye szereti nem akarja ráerőltetni,és valószínűleg a kérdező nem akarta a babát,nem beszélték ki a dolgot
2012. márc. 1. 10:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen,sajnos most jöttetek rá hogy akit elvetettetek az a Ti gyermeketek lett volna.

Most kell jönnie a: gyásznak

megbocsátásnak

elfogadásnak

Ha a szönyeg alá söpritek a dolgot meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat!

[link]

2012. márc. 3. 03:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, ahogy az előttem szóló írta, most már a gyász és a megbocsájtás következzen. Nem elég, ha a párod megbocsájt neked, te is meg kell, hogy bocsáss magadnak. Beszéljetek róla sokat, de ne arról, hogy mit kellett volna másként, mert ez sajnos már megváltoztathatatlan, inkább arról, hogyan lépjetek tovább ezután a döntés után. Mondd meg neki, hogy meg voltál rémülve, és, hogy fáj, hogy így döntöttél, de nem akarod, hogy egész életedben emiatt büntessen és azt sem szabad, hogy te emiatt büntesd magad. Semmiképpen ne vállalj bűntudat miatt következő gyermeket. Az a gyerkőcnek lenne a legrosszabb. Persze ez csak az én véleményem.
2012. márc. 4. 10:37
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm A válaszokat.

25 éves vagyok. Az az igazság, hogy félelmetes érzések kavarogtak bennem, amikor úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Akiknek elmondtam, hogy érzek mindenki azt mondta, hogy így ne tartsam meg. Még a családsegítőben is azt tanácsolták, hogy most a legjobb döntés az abortusz,(már nincs elég idő a születésig rendbe tenni a lelkem) utána pedig egy szakember, aki segít megfejteni, hogy mi gától meg abban,hogy az anyai ösztön kialakuljon.

Nagyon bánom, hogy nem fordultam a végleges döntés elött szakemberhez, aki talán rávilágított volna a problémára és túl téve magamat rajta, boldogan vártam volna a szülést. A párommal sikerült kibeszélni az érzéseinket. Mindketten beláttuk, hogy hibáztunk, és remélhetőleg a következőt már nagy boldogságba várjuk. A biztonság kedvéért még elöte felkeresek majd egy pszichologust, vagy egy kinezologust. Most úgy érzem, hogy egy picit közelebb kerültünk egymáshoz, jobban kimutassuk az érzéseinket, többet beszélünk róluk, és megpróbálunk a jövőbe nézni, és nem hátra.

A védekezést óvszerrel próbáltuk megoldani (5 évig sikeresnek bizonyult), akkor nem vettük észre, hogy baleset történt. Aki pedig a kórházba volt velem együtt, ő gyógyszert szedett, sőt az egyik épp szűlni készülő anyukának is gyógyszer mellett sikerült teherbe esnie.

Most már másképp látom a dolgokat. Ha jön a baba és egészséges akkor az egy csoda aminek őrülni kell és nem véget vetni neki.

2012. márc. 5. 15:22
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
A családsegítőben az abortuszt javasolták! Ez gyalázat!!!
2012. márc. 5. 15:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezen én is ledöbbentem!
2012. márc. 6. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!