Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan befolyásolta az abortusz a kapcsolatotokat?
Nehéz döntés elött álltunk. A vőlegényem már felkészült a család alapításra, de nekem elég ellentétes érzéseim voltak. Végül közösen úgy döntöttönk, hogy még lelkileg nem vagyok rá kész. Inkább emésszem még a dolgot, lesz még alkalmunk családalapításra. Útólag kiderült, hogy nagyon szerette volna megtartani, csak nem akart befolyásolni.
Érezhetően haragszik, és nagyon fáj neki,hogy már nincs.
Nekem is hiányzik és hatalmas bűntudatom van. Talán ha tisztába vagyok az érzéseivel a kételyeim elmúltak volna, és boldogan várnánk a hátralévő 7 hónapot. de visszafordíthatatlan amit tettem. Bár nagyon szeretjük egymást félek, hogy az űr kettőnk közé áll majd
Bocs az off-ért, de én elég furcsának tartom, h a párod haragszik rád és nem tudja túltenni magát a terhességmegszakítás miatt.
Nekem van egy gyönyörű kislányom, tervezett babaként érkezett, de a terhesség elején még én magam sem tudtam felfogni, h bennem egy pici élet fejlődik, nemhogy a férjem!
Talán a 12. heti UH volt a vízválasztó, amikor már megvolt mindene a picinek. Előtte sztem a párom nem kötődött a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!