Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan befolyásolta az abortus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan befolyásolta az abortusz a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés

Nehéz döntés elött álltunk. A vőlegényem már felkészült a család alapításra, de nekem elég ellentétes érzéseim voltak. Végül közösen úgy döntöttönk, hogy még lelkileg nem vagyok rá kész. Inkább emésszem még a dolgot, lesz még alkalmunk családalapításra. Útólag kiderült, hogy nagyon szerette volna megtartani, csak nem akart befolyásolni.

Érezhetően haragszik, és nagyon fáj neki,hogy már nincs.

Nekem is hiányzik és hatalmas bűntudatom van. Talán ha tisztába vagyok az érzéseivel a kételyeim elmúltak volna, és boldogan várnánk a hátralévő 7 hónapot. de visszafordíthatatlan amit tettem. Bár nagyon szeretjük egymást félek, hogy az űr kettőnk közé áll majd

2012. márc. 1. 02:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Látom jól le lettem pontozva,ok lehet nem tetszik amit írtam,de szerintem akkor is baromi nagy önzőség,nem vagy lelkileg stabil,rengeteg borzalmas dolog történt velem életem során,mindössze 22 éves vagyok,jártam többször is pszihológushoz,de amikor terhes lettem nem magam tartottam szem előtt,hanem azt hogy aki megfogant egy élő pici ember,és engem is elküldtek a családsegítőbe,no de nem akart rá beszélni semmire korrekt volt,és mindent precízen részletesen elmesélt,és megtartottuk a kisfiunkat,úgy hogy 21 éves voltam,főiskolás,és szülés után jött a depresszió,de túl tettem magam rajta sok munkával,kérdező félre ne értsd,te már döntöttél,te már megtetted,én csak magyarázom miért azt válaszoltam amit,ez nem ellened szól egyátalán,mindenkinek joga van eldönteni mit akar,de véleményt mondani is
2012. márc. 6. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
*vagyok
2012. márc. 6. 13:49
 13/14 anonim válasza:

Bocs az off-ért, de én elég furcsának tartom, h a párod haragszik rád és nem tudja túltenni magát a terhességmegszakítás miatt.

Nekem van egy gyönyörű kislányom, tervezett babaként érkezett, de a terhesség elején még én magam sem tudtam felfogni, h bennem egy pici élet fejlődik, nemhogy a férjem!

Talán a 12. heti UH volt a vízválasztó, amikor már megvolt mindene a picinek. Előtte sztem a párom nem kötődött a babához.

2012. márc. 6. 20:40
 14/14 anonim válasza:
Nálam pont forditva volt, én akartam megtartani, párom pedig el akarta vetetni. Volt egy 2 hét folyamatos sirás a részemről de egy amikor a kórházban voltam rájöttem hogy ez a "legjobb" megoldás, és igaz hogy a műtét csak 3 napja volt de azóta minden sokkal jobb, rájött hogy mindent megtennék érte még ezt is és most lettünk biztosak abban hogy együtt fogjuk leélni az életünket. Kivánom neked hogy ez az űr inkább hozzon titeket össze és vészeljétek át közösen ezt a nehéz helyzetet, kitartást nektek!
2012. márc. 24. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!