Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szoktátok időnként felfrissíteni a kapcsolatotokat? Vagy újra magatokba bolondítani a barátotokat/férjeteket?
Erre szerintem nincs kimondottan varázsszer. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is előfordult már, hogy néhány napig kicsit "lazább" lett a kapcsolatunk, nem kerestük egymást annyiszor, mint általában. De aztán pár nap elteltével újra felfedeztük egymást és csodás napokat töltöttünk együtt, nagyon egymásra voltunk hangolódva. Sajnos ez az állapot nem állandó, nem lehet mindig "fent" lenni, mert idővel az is unalmassá válna.
Minden kapcsolat más, de nálam az nagyon bevált, mikor elkezdtem edzeni, fogytam is meg izmosabb is lettem és elkezdtem nőiesebben öltözködni, akkor baromira "rám talált" a párom :-)
Szárnyas hajóval vittem el a nejem Bécsbe. Ott vacsiztunk, és egy gyönyörű éjszakát töltöttünk el. Másnap haza szárnyassal.
Elintéztem, hogy a kapitány egy hatalmas csokorral köszöntsön fel minket.
Dőlt a szerelem felém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!