Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kockáztatnátok a kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kockáztatnátok a kapcsolatotokat valakiért aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok a barátommal, jól egyezünk, szeretem is, de nem azzal a szenvedélyes szerelemmel és van egy srác első szerelmem csak sajnos plátói maradt akivel ha elmegyünk egymás mellett szikrázik a levegő, gyorsabban ver a szivem stb, csak épp nem ismerjük egymást csak köszönőviszonyban vagyunk...

2012. máj. 7. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
nálam volt ami így kezdődött és az ismeretlen fiúval aztán 3 évig voltam együtt, érdemes kockáztatni én azt mondom
2012. máj. 7. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
fiatal vagy próba szerencse...
2012. máj. 7. 20:09
 3/9 A kérdező kommentje:
22 vagyok nem vagyok épp a legfiatalabb ahhoz, hogy elrontsak egy jó kapcsolatot, de sokszor hiányzik a szenvedély, sajnos még 2 hónapot vagyok azzal a sráccal egy városban..aztán költözöm.
2012. máj. 7. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, és nekem nem is ver a szívem hevesebben senkitől...
2012. máj. 7. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem is ismered. Akkor hogy lehetsz szerelmes?
2012. máj. 7. 20:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Ismerek valakit aki elvan jegyezve és úgy is van egy személy aki kihozza ezt belőle, nem értem miért. Egy jel, hogy mégse ő az igazi? De a más iránti heves sziverrés még nem jelenti azt, h találtok is..:( sajnos én 17 éve érzem ezt a srác közelében...
2012. máj. 7. 20:19
 7/9 A kérdező kommentje:
irtam, hogy plátói szerelem...
2012. máj. 7. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Nézd más megközelítésből.

22 éves vagy, fiatal vagy még. De akkor sem muszáj valaki olyannal éveket eltöltened, akit "csak" szeretsz de nem vagy szerelmes. Sok kapcsolat/házasság megbukik, mert elmúlik a szerelem, megunják egymást. Akkor mit vársz olyan kapcsolattól ahol már az elejétől fogva nincs meg a szerelem?

Szerintem szakíts a barátoddal, és próbáld meg azzal a sráccal akibe szerelmes vagy (ha ő is viszonozza az érzést). Ha nem jönnétek össze, előbb-utóbb jön majd más akibe szerelmes leszel, ne aggódj.

2012. máj. 7. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is szinte ugyanez a problémám. Én majdnem 20 vagyok, 4 és fél éves kapcsolatban. Nekem nagyon megtetszett egy fiú az egyetemről ugyanazt érzem mint te és én sem ismerem személyesen. Nem tudom mit tegyek, azt se tudom hogy ő viszonozná-e az érzéseimet, vagy esetleg én ábrándulnék ki belőle ha jobban megismerem? Lépni se merek felé, meg ha megtudná hogy komoly kapcsolatom van, lehet ő is máskép állna a dologhoz. A páromat szeretem, nem akarom negbántani. Én se tudom mi van velem.

TE MIRE JUTOTTÁL?

2012. máj. 13. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!