Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockáztatnátok a kapcsolatotokat valakiért aki nagyon tetszik?
Nézd más megközelítésből.
22 éves vagy, fiatal vagy még. De akkor sem muszáj valaki olyannal éveket eltöltened, akit "csak" szeretsz de nem vagy szerelmes. Sok kapcsolat/házasság megbukik, mert elmúlik a szerelem, megunják egymást. Akkor mit vársz olyan kapcsolattól ahol már az elejétől fogva nincs meg a szerelem?
Szerintem szakíts a barátoddal, és próbáld meg azzal a sráccal akibe szerelmes vagy (ha ő is viszonozza az érzést). Ha nem jönnétek össze, előbb-utóbb jön majd más akibe szerelmes leszel, ne aggódj.
Nekem is szinte ugyanez a problémám. Én majdnem 20 vagyok, 4 és fél éves kapcsolatban. Nekem nagyon megtetszett egy fiú az egyetemről ugyanazt érzem mint te és én sem ismerem személyesen. Nem tudom mit tegyek, azt se tudom hogy ő viszonozná-e az érzéseimet, vagy esetleg én ábrándulnék ki belőle ha jobban megismerem? Lépni se merek felé, meg ha megtudná hogy komoly kapcsolatom van, lehet ő is máskép állna a dologhoz. A páromat szeretem, nem akarom negbántani. Én se tudom mi van velem.
TE MIRE JUTOTTÁL?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!