Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ha valakit elhívtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha valakit elhívtok találkozni az azt jelenti hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Egy fiú elhívott találkozni és ma találkoztunk is :) Nagyon kedves srác és eléggé jóképű mondhatni tetszik nem kicsit. Viszont a találka alatt csak beszélgettünk hülyéskedtünk, semmi jelét nem mutatta annak hogy bejövök neki. De jól éreztük magunk :) Szerintetek?
2012. máj. 6. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokan az első randin tényleg csak ismerkednek a partnerrel és a helyzettel :) Aztán a másodikon meg már ki tudja, mi lesz ;)

A fiúk általában olyankor hívnak el kettesben találkozni valakit, ha tetszik nekik az illető :) Ha csak haverkodni akarnak, tisztább, ha először bemutat téged egy barátjának, és együtt mentek valahová.

2012. máj. 6. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Ketten voltunk csak lementünk a folyópartra. És ott beszélgettünk 2 és fél órát :D De nagyon mókás volt. Elmesélte pár vicces kalandját, mutatott képeket, nevettünk sokat. :D
2012. máj. 6. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És mi az, ami miatt úgy érzed, nem akar tőled semmit? Egyébként hamarosan kiderül :)
2012. máj. 6. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát csak vicceskedtünk. Nem bókolt meg ilyesmi. Nem éreztem hogy közeledne :) Viszont délután meg írt. Sőt ő ír nekem ami elég boldoggá tesz :))
2012. máj. 6. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

mindenesetre te ne kezdeményezz semmit, ha tökös srác, akkor kinyögi előbb utóbb, hogy mi a helyzet

a kérdésre pedig: én csak olyanokat hivnék el akik tetszenek, de én nem akarok új embereket megismerni: öregnek érzem magamat a korombeli lánykákhoz...van pár kivétel: de őket idősebnek is nézem szellemileg; a másik dolog; nem vagoyk most oylan helyzetben, hogy ilyenekkel tudjak most foglalkozni, van fontosabb is számomra enyni évesen

f18

2012. máj. 6. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha elhívott, akkor lát benned valamit, szóval tetszel neki.

Ez lehet többféle dolog. Nekem vannak és mindig is voltak olyan lány barátaim, akik külsőre akár még be is jöttek, de ahogy dumáltunk, meg jobban megismertük egymást rájöttünk mindketten, hogy "mi a fenének ebből párkapcsolat? jól kijövünk, és kötetlenül meg tudjuk beszélni a problémáinkat". Egy ilyen lány barátom a fősulin volt. Még a párkapcsolati problémáinkat is megosztottuk egymással, ami azért jó, mert látjuk az ellenkező nem szemével a dolgokat.

Szóval ha elhív, abból még akármi is lehet.

2012. máj. 6. 23:12
 7/8 anonim ***** válasza:

5-ös válaszadó: nem feltétlenül a tökösség jele, hogy mennyire kezdeményez. Ha kicsit éretten gondolkodik, akkor nem támadja le azzal a lányt a srác, hogy "töccö gecó" (na jó ez eléggé sarkított, de érted mire gondolok)

Hülye hasonlat, de ha hideg motorral, bemelegítés nélkül pürévé hajtod az autót -egyből odab*szol neki- abból nem sülhet ki semmi jó!

2012. máj. 6. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem csak halászni akar veled... :)

szerinted mér hívott el? :D

2012. máj. 7. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!