Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen "jeleket" ad egy fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "jeleket" ad egy fiú, ha tetszik neki egy lány?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok a buta kérdésért, de fiatal vagyok még és nem tudom, hogy mire kell figyelni. Persze tudom, hogy ezt érze majd, látom majd stb., én viszont eddig ha azt hittem tetszek valakinek annak mindig pofára esés lett a vége. A 'haveri" kapcsolatokba is belelátok minden félét, de esküszöm nem direkt.

Tudnátok nekem mondani olyan dolgokat amire figyeljek?

Előre is köszi.

2012. máj. 6. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
zavarban van egy kicsit,miközben a közeledben van
2012. máj. 6. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Folyton a tekintetedet keresi.

Beszélgetni próbál veled.

Dicsér.

Sokszor rajtad felejti a szemét.

2012. máj. 6. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha gyakran kapod magadon a tekintetét.

Próbál melléd ülni, melléd kerülni, és hízeleg.

Ezek ilyen alapvető dolgok. Ha fiatal vagy, tényleg nehéz kiszúrni, de menni fog az.

2012. máj. 6. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Szerintem idősebbként is nehéz ezeket kiszűrni, mert pl. nem egyszer volt már a felsoroltak mindegyike a vége mégsem sült el jól. Akkor az mi? Egyszerű semmi? Nemhiszem, hogy akkor az érzékeim csaltak meg, tekintve, hogy akkor még nem is tetszett az illető -későbbiekben pedig nem miattam nem alakult ki semmi-.

Nem értem én ezt.

2012. máj. 6. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!