25 éves szűz férfi vagyok. Hol, és milyen korosztályban érdemes keresnem lányt, akiknél még lehet esélyem?
Téged is biztos kikosaraztak, az a bajod :)
Hát legyél rosszfiú, ha már annyira tudod, mi kell egy értelmes nőnek. Probléma megoldva.
Nem hátrány egy nő szemében az, hogy nem mentél át egy fél városon! Ezt nőként mondom neked!
22/N
Még, aki nem szűz nála is előfordulnak bakik...szóval ez ne gátoljon, hogy még szűz vagy! Amúgy meg ne korosztály alapján válogass, hanem az alapján, hogy ki jön be és ki nem. Ha normális a csajszi csak megérti, ha meg nem, akkor nem érdemel meg téged! Azért sok sikert! ;)
20/L
Szerintem nem kell ezt a legelejején az orrára kötni egy nőnek sem.
Ha belegondolsz, egy kapcsolat úgy kezdődik, hogy találkozgattok, ekzedtek randizni, aztán DVD-t néztek, összebújtok, stb. Simán eltelik minimum 1 hónap mire tényleg oda juttok, hogy "full program", lefekszetek egymással.
Ha már addig eljuttok, és kicsivel előtte elmondod neki hogy még szűz vagy, én nem tudom elhinni hogy ezen egy épeszű nő ne lendülne túl.
Nem beszélve arról, hogy voltam én mér nagyon nems zűz pasival akivel annyira rossz volt, hogy a falra másztam tőle. Szóval nem is értem a kérdést, hogy "akinél még lehet esélyem"
Bárkinél lehet, nem úgy kell bemutatkozni hogy "szia, Józsi vagyok, 25 éves és szűz" :-)
Bár már mondták, de én is azt a gondolatot szeretném tisztázni hogy "óh de a teljesítményemen köh2másodpercköh látszana hogy az vagyok :( ahaháháh"
Na először is 25 évesen már lehetne annyi eszed hogy ne ilyen bénán gondolkodj. Még ha nem is szexeltél azért ezt azt tudhatsz róla. Mert azért nem így megy, hogy első szex, hamar elmész, utána meg máris órákig bírod akár, de akár egész nap.. ami azt illeti első alakalommal se kell feltétlen hamar elmenned. Egy barátom pl fél óráig bírta először. Érdekes módon másodszor meg 3 percig.
Persze ezek nem pontos számítások, de a lényeg hogy ez így önmagában kevés ahhoz hogy azt mondják szűz vagy. Amúgy meg nem kell tényleg mások orrára kötni, meg nem is így fogsz bemutatkozni ahogy az előttem lévő írta. MAJD ha majd ott tartasz egy lánnyal akkor esetleg gondolkozhatsz ezen, DE még ha egy éjszakást is akarsz "de ott nem ismerkedünk, nem tudok mit csinálni", hát nem is kell. Neki se kell mondani.
Ennyire azért nem érdekli az embereket hogy bárkinek elmond egy beszélgetés után. De ha annyira zavar, majd kitalálsz olyanokat, hogy hü nagyon izgultam még sose voltam ilyen szép lánnyal stb. egyébként meg majd jöhet második menet, addig meg te nyalod őt vagy akármi.
Én amúgy már volt több lányhoz szerencsém(nem túl sok csak több mint 1), mindenkinek azt mondtam hogy szűz vagyok, tádá, nem rohantak el futva, először azért mondtam, hogy azzal magyarázzam ha valami történik, aztán meg megszokásból :D lol. Ja még annyi hogy azért se aggódj ha nem áll fel, az lehet izgalomtól, van ismerősöm akivel előfordult és nem első alkalom volt.
Szóval ez nem hiszem hogy különösebben befolyásolja az esélyeid, úgyhogy olyanoknál van esélyed akik neked tetszenek. Aztán majd meglátod, mint normálisan csajozzál.
ha értelmes lányt keresel akkor az nem korfüggő, de rohadt ritka. kb 2-3 évente találkozol 1gyel, ha mondjuk naponta 5öt ismersz meg.
persze elég valószínű hogy több olyan lesz akit enm zavar a dolog, de ő neked nem fog bejönni, vagy valójában csak a szexre és kapcsolatlátszatra megy, vagy jobbmintsemmi alapú pótlékra. a nők igen kevés százaléka vágyik intellektuális kapcsolatra.
ha csak nem mersz kezdeményezni és neked is elég egy egyszerűbb kapcsolat, akkor felejtsd el, az ilyen lányoknak elvárás, hogy tapasztalt legyél. még akkor is ha ő is szűz. a lányok többségének a rosszfiúk jönnek be, még ha tagadják is (fogalmuk sincs hogy működnek).
persze ez meg megint azért hülye kérdés így, mert max azt mondod hogy volt 100 csajod és kész. attól hogy valaki szűz még nem kell hogy ügyetlen legyen vagy határozatlan az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!