Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meleg létemre hol érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg létemre hol érdemes ismerkednem? Nem internetes társkeri, sem bár, ilyen egy kis faluban nincsen.

Figyelt kérdés
Szeretnék Társat találni, még ha szokatlan is, hogy férfi létemre szeretnék egy értelmes, érzelmes fiúval megismerkedni. Neten csak szexet keresnek, vagy kamuznak. Bár vagy hasonló hely nincsen a közelben sem. Köszönöm az értelmes válaszokat!

2013. febr. 21. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
szeretsz szemezni?
2013. febr. 21. 13:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt is szemeztem egy aranyos sráccal a buszon, majd leültem mellé, dumáltunk. De hát nem folytattuk tovább. Mit mondjak neki, hogy bejön nekem?!
2013. febr. 21. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
hol laksz? talcsizhatnánk valahol, bemutcsizom Mr Shotgunt, neki nagyon szép szeme van! vele szemcsizhetsz. na puszcsi csacsifiú, szercsi :-* <3
2013. febr. 21. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
Talán próbálkozz nagyvárosban. Keress nagyvárosban munkát... Sajnos a faluban megtörténhet, hogy rosszmájú pletykákat terjesztenének rólad, ha összejönnél egy fiúval.
2013. febr. 21. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:

A faluban élő melegek rejtőzködnek.

És idővel városba költöznek.

2014. júl. 10. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!