Szűzként lehet esélyem egy fesztiválon?
1. Tételezzük fel,hogy az aktus előtt közlöm vele a dolgot,mert:
a - fingom sincs meddig bírnám a menetet és a hélium se annyira gáz,mint amikor 10 másodperc után elsülök.
b - valószínűleg rohadt ideges leszek az elején szóval inkább tőlem tudja meg,minthogy ebből jöjjön rá.
2.Nem rossz ötlet,de inkább majd a csontrészeg haverokat fogom erre buzdítani :D
Fesztiválon amilyen a színvonal, szerintem bármilyen genetikai selejt(ne vedd magadra nem azért írom) befutó lehet egy menetre...
Szóval hajrá, haverokkal ott legalább meglesz :D
van esélyed... szerintem a sok részeg között még csajozós dumának se lenne rossz
csak aztán vigyázz, hogy nehogy neked vegyék el az análszüzességed! :P
3.Köszi! Remélem lesz szerencsém összefutni valakivel,akinek hasonló a mentalitása....apropó,nem mész valamelyik fesztre? :D
6.OK,akkor szűkítsük le a dolgot a "tisztességes állapotban lévő" kategóriára...azért nem megyek oda senkihez,ha már végighányta a sátrak felét.
7.Hallod ezzel ne is viccelődj,tavaly egyik haver majdnem ráfázott!
Bódog nyulat neked is :) Nem arra gondoltam, hogy széthányt mindent, de ha már szét van csúszva annyira, hogy csak dugni akarjon, viszont még ne legyen annyira szétcsúszva, hogy ne tudjon :D
Szóval, érted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!