Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzként lehet esélyem egy...

LeftBehind kérdése:

Szűzként lehet esélyem egy fesztiválon?

Figyelt kérdés
Szóval az a nagy büdös helyzet,hogy a következő 1-1,5 éven belül ki akarok költözni külföldre,ezért barátnőt már nem nagyon lenne értelme keresnem. Viszont lassan itt a fesztivál-szezon és ezért a csajok véleményét kérném ki,hogy 20 éves szűz srácként mennyi esélyem lenne felszedni egy csajt egy fesztiválon. Persze ha egy srácnak van hasonló tapasztalata,azt is szívesen fogadom.

2013. ápr. 1. 00:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha nem úgy mész oda, hogy Szia, Szűz Szilárd vagyok, akkor ugyan annyi esélyed van, mintha nem szűzként mennél oda valakihez a fesztiválon.
2013. ápr. 1. 00:04
 2/22 anonim ***** válasza:
Mássz be egy random sátorba és tedd rendbe a benne lévő csaj(oka)t :D
2013. ápr. 1. 00:05
 3/22 anonim válasza:
Én megbecsűlnélek azért amiért ennyi idősen szűz vagy ..:)
2013. ápr. 1. 00:06
 4/22 A kérdező kommentje:

1. Tételezzük fel,hogy az aktus előtt közlöm vele a dolgot,mert:

a - fingom sincs meddig bírnám a menetet és a hélium se annyira gáz,mint amikor 10 másodperc után elsülök.

b - valószínűleg rohadt ideges leszek az elején szóval inkább tőlem tudja meg,minthogy ebből jöjjön rá.

2.Nem rossz ötlet,de inkább majd a csontrészeg haverokat fogom erre buzdítani :D

2013. ápr. 1. 00:08
 5/22 anonim ***** válasza:
Részeg vagy ronda csajoknál igen
2013. ápr. 1. 00:11
 6/22 Noydra ***** válasza:

Fesztiválon amilyen a színvonal, szerintem bármilyen genetikai selejt(ne vedd magadra nem azért írom) befutó lehet egy menetre...

Szóval hajrá, haverokkal ott legalább meglesz :D

2013. ápr. 1. 00:15
 7/22 anonim ***** válasza:

van esélyed... szerintem a sok részeg között még csajozós dumának se lenne rossz

csak aztán vigyázz, hogy nehogy neked vegyék el az análszüzességed! :P

2013. ápr. 1. 00:17
 8/22 A kérdező kommentje:

3.Köszi! Remélem lesz szerencsém összefutni valakivel,akinek hasonló a mentalitása....apropó,nem mész valamelyik fesztre? :D

6.OK,akkor szűkítsük le a dolgot a "tisztességes állapotban lévő" kategóriára...azért nem megyek oda senkihez,ha már végighányta a sátrak felét.

7.Hallod ezzel ne is viccelődj,tavaly egyik haver majdnem ráfázott!

2013. ápr. 1. 00:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Ahogy látom,már majdnem fél1,szóval mindenkinek kellemes Bolondok Húsvétját!
2013. ápr. 1. 00:22
 10/22 Noydra ***** válasza:

Bódog nyulat neked is :) Nem arra gondoltam, hogy széthányt mindent, de ha már szét van csúszva annyira, hogy csak dugni akarjon, viszont még ne legyen annyira szétcsúszva, hogy ne tudjon :D

Szóval, érted? :D

2013. ápr. 1. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!