Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzként lehet esélyem egy...

LeftBehind kérdése:

Szűzként lehet esélyem egy fesztiválon?

Figyelt kérdés
Szóval az a nagy büdös helyzet,hogy a következő 1-1,5 éven belül ki akarok költözni külföldre,ezért barátnőt már nem nagyon lenne értelme keresnem. Viszont lassan itt a fesztivál-szezon és ezért a csajok véleményét kérném ki,hogy 20 éves szűz srácként mennyi esélyem lenne felszedni egy csajt egy fesztiválon. Persze ha egy srácnak van hasonló tapasztalata,azt is szívesen fogadom.

2013. ápr. 1. 00:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ja hát az még úgy elfogadható :D

Amúgy arra gondoltam menet előtt olyan 20 perccel szívok egy kis füvet,állítólag tovább bírod tőle a kiképzést.

2013. ápr. 1. 00:32
 12/22 Noydra ***** válasza:

Nekem attól ugyanolyan érzésem szokott lenni, mintha be lennék b*szva :D Bár sokat nem szívtam, szóval passz, mindenkinél más a hatása :)

De egyébként részegen is tovább bírod már valamivel... Nekem legalábbis ez tűnt fel :) Az elsőnél nem tudom segít e bármelyik is, akkor nem voltam semmi hatása alatt sem :)

2013. ápr. 1. 00:40
 13/22 anonim ***** válasza:
mint a pinty :D csak legyél magadnál :D
2013. ápr. 1. 00:51
 14/22 anonim ***** válasza:

a - fingom sincs meddig bírnám a menetet és a hélium se annyira gáz,mint amikor 10 másodperc után elsülök.

A nőknél már tapasztaltabb srácoknál se olyan ritka dolog, hogy "gyorslövetűek", főleg új partnerrel.

b - valószínűleg rohadt ideges leszek az elején szóval inkább tőlem tudja meg,minthogy ebből jöjjön rá.

A nő is izgulni fog, szóval ez sem gáz, max. annyit mondasz, hogy régen voltál már nővel és kiestél a gyakorlatból. Ez valahol még igaz is. :D

De teljesen felesleges előre problémákat kreálnod magadnak.

2013. ápr. 1. 00:52
 15/22 Noydra ***** válasza:
Így van, nem kell ezt túlreagálni, elmentek haverokkal, isztok egy jót, aztán haverok segítenek, nem kell aggódni ez miatt, csak "túl leszel rajta" aztán kész :)
2013. ápr. 1. 00:56
 16/22 anonim ***** válasza:
utána közöld :D
2013. ápr. 1. 01:01
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,hogy válaszoltatok! Őszintén szólva féltem,hogy amint felteszem a kérdést,a trollok megszállják a kommentszekciót.

Fejleményekkel leghamarabb május végén tudok majd szolgálni :)

2013. ápr. 1. 15:40
 18/22 A kérdező kommentje:
Na,erről ennyit lement a 2 feszt,amire le tudtam jutni és mindjárt felakasztom magam. Semmi,még egy nyamvadt mosoly vagy pozitív visszajelzés,egyszerűen SEMMI! Kész,vége feladom! Magányosan és szüzen fogok megdögleni!
2013. jún. 29. 21:01
 19/22 Noydra ***** válasza:
:/ Sajnálom haver... :( Szerintem ilyen helyzetben csak olyan ember tudna érdemben segíteni neked, aki személyesen ismer ...
2013. jún. 30. 00:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Nos ezek az emberek az első két nap becsajoztak aztán b-sztak a fejemre.
2013. jún. 30. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!