Szűzként lehet esélyem egy fesztiválon?
Ja hát az még úgy elfogadható :D
Amúgy arra gondoltam menet előtt olyan 20 perccel szívok egy kis füvet,állítólag tovább bírod tőle a kiképzést.
Nekem attól ugyanolyan érzésem szokott lenni, mintha be lennék b*szva :D Bár sokat nem szívtam, szóval passz, mindenkinél más a hatása :)
De egyébként részegen is tovább bírod már valamivel... Nekem legalábbis ez tűnt fel :) Az elsőnél nem tudom segít e bármelyik is, akkor nem voltam semmi hatása alatt sem :)
a - fingom sincs meddig bírnám a menetet és a hélium se annyira gáz,mint amikor 10 másodperc után elsülök.
A nőknél már tapasztaltabb srácoknál se olyan ritka dolog, hogy "gyorslövetűek", főleg új partnerrel.
b - valószínűleg rohadt ideges leszek az elején szóval inkább tőlem tudja meg,minthogy ebből jöjjön rá.
A nő is izgulni fog, szóval ez sem gáz, max. annyit mondasz, hogy régen voltál már nővel és kiestél a gyakorlatból. Ez valahol még igaz is. :D
De teljesen felesleges előre problémákat kreálnod magadnak.
Köszönöm mindenkinek,hogy válaszoltatok! Őszintén szólva féltem,hogy amint felteszem a kérdést,a trollok megszállják a kommentszekciót.
Fejleményekkel leghamarabb május végén tudok majd szolgálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!