Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A csajom szakítani akar velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom szakítani akar velem ha nem szokok le a cigiről, ez miért akkora probléma? Nem akarok leszokni

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 11:23
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim válasza:
100%
A dohányzás ma már annyira ciki
2022. máj. 1. 14:33
 52/54 anonim ***** válasza:
100%

Mert rohadtbüdös egy nemdohányzónak!

Ha nem akarsz leszokni, mindenféleképpen ráfaragsz.

Én négy év dohányzás után döntöttem úgy, hogy lerakom, mert egyszer majdnem felrobbantottam magam a garázsba a cigi miatt a napi másfél dobozos adagom mellett.

Egy évig tartott mire végleg eldobtam, és tizenöt éve tiszta vagyok!

2022. máj. 4. 20:26
 53/54 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabb a bagózásban a visszafordíthatatlan tüdőkárosodás, elvékonyodó lebenyek, érfalak, csökkenő tüdőkapacitás, tüdőtágulat stb.

Soha az életben nem állnak helyre többet ezek.

Gyakorlatilag rokkantosítod magad szépen lassan!

2022. máj. 4. 20:29
 54/54 anonim ***** válasza:
36%
Hülye bolond a csaj, én meg csak dohányos palival jövök össze ennyi.
2023. márc. 23. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!