Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezek után bunkósag lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után bunkósag lenne üzenetben szakítani?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a barátommal, de kb. 2 hete már nem érzek iránta semmit...kiszerettem belőle.

Nemrég megbeszéltük, hogy elmegyünk fagyizni, gondoltam akkor szakítok vele. Napokig fel voltam hajnali 2-ig, és csak azon gondolkoztam, hogy mit kellene mondanom neki, hogy ne bántsam meg. (Barátnőm mondta, hogy a srác odáig van értem még mindig.)

Na szóval elmentem a megbeszélt helyre, de nagy meglepetésemre nem volt ott (eddig mindig ott várt ahol találkoztunk). Mondom semmi baj várok...20 percet vártam rá, végül hazaindultam. Mèg volt időm a buszig, bementem könyvesboltba, amikor jön egy üzenet

"Elaludtam:(

Siessek, vagy már elindultál haza?"

Nemsokára hívott, és rengetegszer bocsánatot kért, végül azt mondtam, hogy annyira nem haragszok, pedig nagyon dühít, hogy simán elfelejtette.

A történethez hozzá tartozik, hogy amíg ő a városban lakik, addig nekem be kell buszoznom, szóval most feleslegesen mentem be :/

Valaki tudna tanácsot adni?

Köszönöm!!

2017. jún. 26. 19:39
 1/5 SirMoook válasza:
100%

Sztem egyszeri hiba miatt ne bunkóz (főleg, hogy többször bocsánatot is kért.) Egy fél éves kapcsolatot, amiben a barátod rendes is volt (feltételezem az volt, ha odáig van érted) tisztességgel kell lezárni (nem fejmosás, vagy lenéző hangnemben mondom, pusztán vélemény. Te döntöd el, hogy elfogadod-e...)

Remélem tudtam segíteni :)

2017. jún. 26. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Üzenetben szakítani bármikor, és bárhol bunkóság, nem hogy úgy, ha még szeret is téged. Nem lesz könnyű, de túl kell esned rajta személyesen
2017. jún. 26. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A személyessel csak annyi baj van-a buszozáson kívül-hogy nem tudom hogyan kezdjek bele. Vagy peldául a találkozó elején ezzel kezdjem? Vagy csak a végén? Vagy csak hívjam el beszélgetni?

2017. jún. 26. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Mégis hogy lehet kiszeretni belőle fél év után 1 hét alatt,meg úgy egyébként is?? Ha leszart vagy bántott megértem de mindig az van hogy csak úgy kiszeretni a másikból de mégis miért?..
2017. jún. 26. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es: Én sem tudom, mert azt,hogy kibe vagyunk szerelmesek NEM mi irányítjuk.
2017. jún. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!