Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok boldog de nem merek szakítani?
Távkapcsolatban élek a barátommal 5 hónapja
nem a távolsággal van a gond,hanem azzal,hogy a barátom teljesen kisajátít...minden hétvégén együtt vagyunk,nem engedi,hogy nélküle igyak a barátnőimmel,srácokkal nem is engedi,hogy beszéljek,minden srác haverom elvesztettem...én mindig komolyan gondolom a kapcsolataim (huh de nagy szó volt ez eddig 2 kapcsolatom volt...xd) na de értitek....szakítani...volt már hogy mondtam neki,hogy ez nem jó,szakítsunk de kinevetett aztán behisztizett
...ja igen folyamatosan hisztizik mint egy lány...Facebookon nem lehet kint csak a közös profil-és-borítóképem...kérlek ne offoljatok,segítsetek! Előre is köszi!
Azonnal szakítanék, vissza se néznék, esetleg poénból és tanító célzattal kiverném a balhét, hogy mit képzel...
Nem tudom, miért nem mersz szakítani, de ha nem teszed, akkor ez marad, ami nagy baj. Az is baj, hogy hagytad, hogy kisajátítson. Én oda megyek, ahova akarok, tág keretek között, mégis hogy jön oda egy srác, hogy bármit is megtiltson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!