Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem vagyok boldog de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok boldog de nem merek szakítani?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek a barátommal 5 hónapja

nem a távolsággal van a gond,hanem azzal,hogy a barátom teljesen kisajátít...minden hétvégén együtt vagyunk,nem engedi,hogy nélküle igyak a barátnőimmel,srácokkal nem is engedi,hogy beszéljek,minden srác haverom elvesztettem...én mindig komolyan gondolom a kapcsolataim (huh de nagy szó volt ez eddig 2 kapcsolatom volt...xd) na de értitek....szakítani...volt már hogy mondtam neki,hogy ez nem jó,szakítsunk de kinevetett aztán behisztizett

...ja igen folyamatosan hisztizik mint egy lány...Facebookon nem lehet kint csak a közös profil-és-borítóképem...kérlek ne offoljatok,segítsetek! Előre is köszi!

2016. dec. 6. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dávid a pasid??
2016. dec. 6. 16:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Első: milyen Dávid?:D
2016. dec. 6. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Azonnal szakítanék, vissza se néznék, esetleg poénból és tanító célzattal kiverném a balhét, hogy mit képzel...

Nem tudom, miért nem mersz szakítani, de ha nem teszed, akkor ez marad, ami nagy baj. Az is baj, hogy hagytad, hogy kisajátítson. Én oda megyek, ahova akarok, tág keretek között, mégis hogy jön oda egy srác, hogy bármit is megtiltson?

2016. dec. 6. 16:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Tényleg szakíts vele amilyen gyorsan csak tudsz :/
2016. dec. 6. 17:08
 5/11 A kérdező kommentje:
És ha megint nem vesz komolyan?
2016. dec. 6. 17:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Szakíts vele majd komolyan vesz ha nem foglalkozol vele. Vagy mond hogy van barátod.
2016. dec. 6. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Szépen értelmesen mond meg neki hogy vége és fogadja el, de neked is kell egy szintet ugrani abban hogy közöld szóval kicsi komolyság legyen benned és értelem.
2016. dec. 6. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudjál már, ha nem vagy boldog és nem mersz szakítani mit rinyálsz itt? Vagy mondd meg neki, hogy vége van és nem szórakozol, vagy akkor úszkálj a szarban tovább tátott szájjal.
2016. dec. 6. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi a neve a pasidnak? :D
2016. dec. 6. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Figyelj , ha nem vagy boldog szakíts. Nem vesz komolyan?? Egy idő után csak le fog neki esni , ha nem írsz vissza , letörölsz közös képeket mittudom én. nem találkoztok hétvégén akkor egy idő után csak leesik neki. Ha nem akkor így járt. Szép dolog az önzetlenség , de nem sok értelme van ebben az esetben.
2016. dec. 6. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!