Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes szakitani? Ha boldog vagy ha padlón van?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 14:31
1/5 anonim válasza:
Ha boldog, akkor padlóra kerül, ha padlón van, még mélyebbre... Na vajon melyik a jobb szerinted? :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem akkor, amikor a kapcsolat "megérett" a szakításra.
3/5 anonim válasza:
Akkor,amikor mar nem hianyzik,ha nincs veled,amikor mar nem erdekel,amit mond,amikor mar nem szamit hol van es arra vagysz,hogy eppen ne legyen ott veled,mert buliba keszulsz a haverokkal. Akkor ha mar oszinte vaggyal kepes vagy egy nore/pasira (nem irtad a nemedet) nezni ,akkor amikor mar a szex csak fizikai kielegelus -vagy nem is vagy ra vele,.
4/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,19 éves,3 éve vagyunk együtt,és különösebb probléma nincsen,de már egy jó fél éve érzem hogy ennek jobb ha vége. Ö ragaszkodik hozzám..én is de ,mint barát.
Köszönöm az eddig válaszokat!
2014. máj. 16. 15:55
5/5 anonim válasza:
Ellaposodott a dolog,van ilyen - bar altalaban ezt mindket fel erdektelensege es lustasaga okozza : nem kepesek megerteni,hogy egy kapcsolatert minden nap tenni kell..evtizedek utan is . Ezt tanulni kell,de erre te es parod is ra fogtok jonni-maximum nem egymassal. Ha fel eve a szakitason gondolkodsz,akkor tedd meg, Te mar nem akarsz tenni ezert a kapcsolatert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!