Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bartom, lassan hét éve együtt leszünk. Az elmúlt egy évben mindig azt érzem, hogy nem vagyok vele igazán boldog. Mindig probaltam megbeszelni vele, de sosem az igazi. Miértnem tudok szakítani?
Ennyi év után nem csoda hogy kötődsz a párodhoz...ez így természetes.
Inkább azon kéne legondolkoznod, hogy amit idáig megéltél vele, az mennyit is számít Neked, mert eldobni egy pillanat műve és ha nem találsz helyette egy másik férfit, aki legalább olyan jó pasi minta férjed akkor egy egész életen át hibáztatni fogod magad!!! Ha 7 7évig hűséges voltál és nemléptél félre akkor elég nehezen fogsz visszarázódni a való életbe...ne reménykedjél abban, hogy könnyű váltás lesz, mert nagyon sok lemondással fog járni.
Van ilyen ismerős Nőci (38éves), aki meglépte ezt 8 év házasság után. Most próbál valakit találni maga mellé, akit önkéntelenül is a volt pasijához hasonlít és nagyon kiábrándult Nő lett belőle. Most tanulja meg értékelni azt, amit korábban magától értendőnek tartott és kezd rádöbbenni hogy bizony az neki alapból nem jár. Szóval lehet hogy boldogabb leszel, de kérdés milyen áron!!!!
37F
Az hogy nem vagytok házasok csak annyit könnyít meg, hogy nincs bíróságra járás meg vagyoni osztozkodás...feltéve hogy nem közös kasszán voltatok, mert akkor már ez sem igaz.
Megkérdezhetem hány éves Vagy?
Van hová menned? Van egzisztenciád ahhoz, hogy eltartsad Magad?
37F
Szóval 24 éves Vagy.....17 éves korod óta kapcsolatban.
Mondhatni az első pasival élsz együtt akihez komolyabban vonzódtál....így már érthető a dolog.
Nem élted ki magad....ott motoszkál az agyadban ,hogy vajon milyen lehet más pasival?! Ki kell próbálni!!!
De avval legyél tisztában, hogy ebből nincsen visszaút...
Fiatal vagy még...előtted az élet. HAJRÁ!!! :)
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!