Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lehet, h 2 éve nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdély kérdése:

Mitől lehet, h 2 éve nem kíván a párom? Az elmúlt 2,5évben 2er voltunk együtt, s több mint 2 éve utoljára.

Figyelt kérdés
2éves múlt a fiúnk,s a várandósság alatt 2er voltunk együtt,utoljára a 7. hónapban.Mikor 3 hónapos volt a baba akkor próbáltam előszőr finoman "magamhoz húzni" a kezét,de elhúzta mondván: akkor ő is felizgul... 5 hónapos anyaként leültettem,megkérdeztem,s azt mondta már nem kell sokat várnom.8 hónapos babánál megmondtam,hogy nem bírom tovább,ha nem történik valami keresek 1 szexpartnert.Ő: ne szedj össze semmi betegséget,különben miatta...Még fél évet próbálkoztam,s feladtam.Pár hónapja volt lehetőség,de nekem nem ment.( stressz,feszültség,s azthiszem nem is akarzam már)Beszélni nem beszélünk róla,ahogy másról sem.Másfél éve nem is alszik velem,mert horkolok.Ő otthon,én szülőknél,néha nála a konyhában(1 szoba van csak)Plusz én vidéken dolgozom csak hétvégén vagyok " otthon".Leszünk mi még család?

2013. nov. 20. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha rajtad múlik nem.
2013. nov. 20. 23:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. nov. 20. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:

ezekhez a kérdésekhez 18 évesen meg értetlen vagyok, de annyit tudok mondani, attól hogy eddig semmit sem beszéltetek meg, nem jelenti azt, hogy ezt nem lehetne, bármikor meglehet és aki mást állít nem gondolkozik!! barmit meg lehet beszélni, ha nem is egyik napril a másikra,de meglehet! felre kell tenni az egot es valakinek nyitni a masik felé mielott az a baba apa nélkül nőne fel! Szüleim se ertik meg egymást es folyton veszekednek, nem lenne ekkora hatalmas adoság a nyakunkon rég elváltak volna, amit akarhogy is de fáj latni hogy nem szeretik egymást. probald meg még utoljára, szedd ossze magad lelkileg es nyugodt hangnemben beszélgetni erről, ha ő esetleg felemelné a hangját, te akkor is maradj nyugodt, akkor elkerulod hogy tovább mérgezzétek a kapcsolatotokat.

nem tudom segitettem-e vagy sem, remelem kapsz olyanoktól is választ akik tapasztaltabbak. remelem sikerul megoldani

2013. nov. 20. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszélnetek kellene! Ez nem normális! Miért hagytad idáig fajulni a dolgokat? Tehát te részt se veszel az életükbe csak a pénzt adod le?
2013. nov. 20. 23:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát,nemkönnyű beszélgetni abban a néhány órában,amit velük töltök hetente.90% ot lefoglalnak a teendők.Plussz ahányszor nekikezdtem,elterelte vagy agressziven mondott valamit,vagy most nem akar erről beszélni.Igen,szinte csak a pénzt adom le...
2013. nov. 20. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen a nők megbolondulnak ha szülnek. Ilyenkor az a lehető legrosszabb, ha nem vagy ott velük. Otthon kellett volna maradni és kivenni a részed a munkából ami a gyerekkel jár, akkor nem hidegült volna el tőled. Sajnos ez van ha ilyen a meló, keresni kell közelebbit.

Egyébként gondolom nem ilyen egyszerű a dolog ahogy leírtad, nem hiszem, hogy csak így a gyerekszülés miatt nem kívánna. Lehet kiderült rólad a számára sok dolog, ami nem tetszik neki.

2013. nov. 21. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!