Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. éve együtt vagyok a menyasszonyommal. Az elején minden nagyon jó volt, viszont az elmúlt 3-4 hónapban egyálltalán nem tud "beindítani". Amikor ő kezdeményez (heti 1-2 alkalom) akkor is inkább csak idegesít vele. Ti mit tennétek?
"Eléggé ninfomán vagyok és így, hogy heti 2szer van szex sokszor ideges, fusztrált vagyok, de a lényeg, hogy ez alatt a pár alkalom alatt is többnyire más lányokra godolok"
a fő gondod, hogy szexuálisan kulturálatlan vagy
a niMfománia kifejezést nőkre használjuk:
nimfománia : Kórosan felfokozott szexuális késztetés nők esetében.
ez is lehet a rossz szex oka, nem tudod feldobni
2 év után ez még nagyon nagyon nagyon korai
nimfomán tényleg csak nő lehet
lehet, h gyermekeid anyjának jó lenne a szemedben, de nőként vmiért már nem funkcionál
keress inkább vkit, akiben e kettő együtt megvan nálad, mert így csak idő kérdése, megtörténjen a baj
Azért vagyok még vele mert tudom nincs nála jobb számomra kimondhatatlanul hiányozna.
Akkor szex mániás.....
Ettől tartok én is, hogy egyszer hülyeséget csinálol :(
de egy családban egy nőnek nem csal anyának, társnak, barátnak kell lennie, hanem NŐNEK is...
ugyanúgy, ahogy egy ffinek, apának, társnak, barátnak, és FÉRFINEK is.
ha ebből vmelyik hiányzik nem lesztek hiteles szülők.
ennek ne tegyetek ki egy későbbi életet.
egy kapcsolatba sok kompromisszum kell, de ez megalkuvás
ÉN 20 ő 18
Tudom tudom fiatalok vagyunk, de nem hiába jegyeztem el, mundenen annyira egyetértünk, hogy az hihetetlen. Kivéve a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!