Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 17 éves, én 15 vagyok. És szűz. Szerelmesek vagyunk! 7hónapja vagyunk együtt. Korai lenne még az első alkalom?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 12:47
1/14 anonim válasza:
Ha szereted és úgy érzed készen állsz rá akkor nem!!
2/14 anonim válasza:
Más se volt ? Semmi orális játék? Vagy petting?
3/14 anonim válasza:
Ha ezt meg kell kérdezned akkor igen.
4/14 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos benne akkor igen.
5/14 anonim válasza:
Egyetértek a harmadik válaszolval
6/14 anonim válasza:
Az egyik legszebb emberi tulajdonság a KIVÁRNITUDÁS !
A szerelemben a legszebb dolog: tudjunk meg várni !
7/14 anonim válasza:
nem lenne korai, de ha nem ezzel a sráccal akarod az elsőt, szerintem ne add oda magad csak azért, mert ő szeretné.
8/14 A kérdező kommentje:
de!ebben egészen biztos vagyok,hogy vele szeretném!
2010. jan. 25. 14:13
9/14 anonim válasza:
KIVÁRNITUDÁS??? A mai világban!!
Örülj neki hogy nem egy 12 éves kérdezte ezt meg!!!
Szerintem ha mindketten készen álltok erre akkor miért ne??
Persze csak ha tisztában vagytok a dolgokkal!!!!!!!!!
10/14 anonim válasza:
akkor nem korai!
írass tabit, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!