Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A csajom szakítani akar velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom szakítani akar velem ha nem szokok le a cigiről, ez miért akkora probléma? Nem akarok leszokni

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 11:23
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
95%
"manapság mindenki cigizik" Hát én nem és valószínűleg a válaszadók háromnegyede sem. Másrészt lehet el kellene gondolkodni vajon miért van az írva a cigisdobozra hogy halált okoz
2022. ápr. 22. 22:48
 32/54 A kérdező kommentje:

Azon is el kéne gondolkodni hogy miért nincs ráírva MINDEN MÁSRA, hogy halált okoz! pl a kocsikra is rá kéne írni, egy részeg idióta elüt vele és jó éjszakát. vagy írhatnám a létrát is. Felmászol a háztetőre mert felrúgtad véletlen a labdát, de megcsúszol és máris kitörted a nyakad.

És még reggelig sorolhatnám, mire kéne ráírni hogy halált okozhat!!

2022. ápr. 22. 23:08
 33/54 anonim ***** válasza:
89%
Hát te hülye vagy, öcsém, nem való nejed nő, mert egy önző disznó vagy, egy egoista barom, senki másnak nem lehet igaza, ugy csibalsz, mintha te startad vilna a passzatszelet. Buta, sötét, korlátolt alak vagy. Es ez nem személyeskedés, hanem az eddigi megnyilvanulasaidbol leszűrt megalapozott vélemény.
2022. ápr. 22. 23:18
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Látom a lényeget szűrted le.

A cigaretta garantáltan káros az egészségedre, míg egy autó nem.

Felesleges vitába szállni veled, úgysem érted meg mit akarunk mondani. Sok sikert, jó dohányzást, rombold csak az egészséged, ha ennyire nem akarsz leszokni. Remélem azért nem kapsz tüdőrákot, azt senkinek sem kívánom.

2022. ápr. 23. 00:12
 35/54 anonim válasza:
3%

Hát grat mindeninek aki: '40 felett 100% nem fog felállni' 'tedd le a cigit' 'miért cigizel' 'meghalsz' 'grat az önpusztítátshoz' 'mert menő?' 'nagyon gáz' 'olyan mint egy hajléktalan lehelete'

nem ez volt a kérdés lol

most hogy a kérdező a cigit választotta miért kell egy ismeretlen embernek ilyeneket írni?

na mind1 majd biztos én is jól le leszek cseszve hogy 'igen tudjuk hogy nem ez volt a kérdés' 'és akkor te mit szólsz bele' 'azért mert gáz hogy a cigit választotta nem a barátnőjét ez mekkora gáz'

egyépként is a csaj volt olyan hülye hogy összejött egy sráccal aki cigizik most meg azt mondja hogy szokjá le vagy szakítok mert undorodom a cigitől. Oké, biztos azért mondta hogy megvédje párja egészségét. Majd a kérdező biztos pár idegen beszólásaira hallgatva leteszi a cigit. Ha már a barátnőjének nem sikert.

Az autó is káros az egészségedre csak nem 1 hanem mondjuk 1 millió ha csak a szén-dioxid-kibocsátás nézzük, a baleseteket minek megemlíteni. Mumbaiban vagy valamelyik indiai országban annyi autó van hogy ott egy nap ojan minth elszívtál volna 100 cigit de mind1 mert nem indiában vagyunk.

a cigibe se 1 szál után halsz be hanem mundjuk 1 millió után

én pl vidéki vagyok és ha pl Budapest belvárosában vagyok megfulladok annyira

szóval csak óvatosan a cigivel,autókkal, részeg soförőkkel, nőkkel, részeg nőkkel ha vezet, indiával meg a gyakorikerdesek.hu val

2022. ápr. 23. 02:08
 36/54 anonim válasza:
8%
előző vagyok '"hát" tal nem kezdünk mondatot paraszt'
2022. ápr. 23. 02:12
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
#35 azt remélem vágod, hogy a légszennyezettséghez a dohányzók is nagyban hozzájárulnak. Tudom, hogy az autók is rettentő mértékben szennyezik a környezetet, de azoknak legalább van haszna is. A ciginek ezzel szemben nincsen, ellenben évi többszázezer halál vezethető vissza a passzív dohányzásra. Vagyis azzal, hogy valaki dohányzik, nem csak a saját, de mások egészségét is ugyan úgy kockára teszi
2022. ápr. 23. 09:23
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Ne válaszoljatok nekik, csak trollok.
2022. ápr. 23. 13:40
 39/54 anonim válasza:
83%

Át is lehet szokni cigiről e-cigire meg mèg rengeteg màsik eszközre ami helyettesíti a cigit. Bármire is szoksz át, mindend egèszsègesebb.

Szóval kèrdező

Mi lenne ha átszoknál?

Gondold át, ès ha igen kèrdezd meg a barátnődet (vagy mostmár az exed?) hogy mit szól hozzá

#trollmentes 35 voltam

2022. ápr. 23. 15:46
 40/54 anonim ***** válasza:
92%

Szomorú vagyok, hogy ilyet olvastam itt. Az egy dolog, hogy az emberek nagy részének ma mér nincs hite, régen az emberek tisztelték egymást, és a nőket is sokkal jobban. Ne haragudj kedves kérdező, de ha te nem érted, hogy a párod szeretne valamit, és meg sem tudod kérdezni, hogy miért, akkor te igazából nem őt szereted, hanem saját magadat. A házasság intézményében arra kötünk szövetséget, hogy a másikat szerteve és szolgálva érjük el közös céljainkat. Mit tennél, ha a feleséged lebénulna, és neked kellene ápolnod, fürdetned stb? Arra mit mondanál? És mit mondanál, ha kiszámolnád, hogy havonta mennyit költesz cigarettára, és kiderülne, hogy 20-30 év alatt összejönne egy ház ára, túl azon, hogy egészségesebb maradnál? A nők többsége nagyon is reálisan gondolkodik a család témakörét illetően. Tudják, hogy mi kell ahhoz, és tudják, hogy egy dohányzó ember tönkreteszi az egészségét, és még sokba is kerül. Valószínűleg a párod ezt is kiszámolta, túl azon, hogy nem tartja jó dolognak. Ha igazán szeretnéd, akkor leülnél vele beszélni erről a témakörről.

Abban igazad van, hogy rossza a budapesti levegő, de ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy rosszak az emberek, ezért dobjunk le mindenhova egy atombombát, mert már úgy is mindegy, úgy is egy halom rossz ember van. Gondolod, hogy ez a fajta gondolkodásmód eredményre vezet? Igen, szerintem is probléma, hogy még hétvégén is szinte minden személyautóban 1 ember ül. Sajnálom, hogy így gondolkodsz, és jelen állás szerint az a lány sokkal jobbat érdemel nálad.

Áldott szép estét kívánok neked, és jó gondolkodást a szeretetben! ;)

2022. ápr. 26. 18:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!